freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 chrome da favori olarak eklediğimiz sitelerin yedeklerini nereden bulabiliriz?Neredeyse tüm klasörlere baktım ama favorites benzeri birşey göremedim.ben bugün laptopa format atmayı düşünüyorum da,favori olarak eklediğim siteleri sonra tek tek aramayayım diye yedeğini alıp sonra yeni kuracağım sisteme entegre etme gibi bi şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mailine bağlıyo kendi ordan alırsın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gmail kullanmıyorum,başka bir yolu varmıdır?klasör kopyalama,ilgili dosyayı kopyalama gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tamamdır buldum. yer imi yöneticisi kısmından düzenleye gelip yer imlerini dışa aktar diyerek kaydedebiliyormuşuz.ardından tekrar aynı yerden yer imlerini içe aktar diyerek de favori siteleri ekleyebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ayarlar > yer imi yöneticisi > düzenle-dışa kaktar formattan sonra da o dosyayı içe aktarırısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 teşekkürler fede bende buldum sonunda (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar