Clubber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Arkadaşlar biliyorum çok geç kaldım aslında ama 27 Ekim'de Berlinde olmam gerekiyor. 11 Ekim yani pazartesi günü vize için randevu alıcam fakat sizce 27 Ekime yetişir mi ? Duyduğum kadarıyla gitmek istediğimiz tarihe göre en yakın randevuyu ayarlıyorlarmış..varmı tecrübesi olan ? ayrıca gidip göreniniz varsa berlindeki turistik ve arkadaşlarla takılmalık bar vs yerleri tavsiye edebilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yetişir vize 25i pazartesi en geç elinde olmus olur en kötü 25inde çıkmazsa (upse kargoya verilmezse yani) gider kapısına sorarsın ben öyle yapıp ertesi güne aldım vizemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 peki tahminen ne zamana randevu verirler 1 hafta sonrasına falan dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 öm den yazdım burdan da yazıyım 2 hafta sonrasına filan randevu veriyolar 11inde ararsan muhtemelen sana 20sine filna randevu verirler en erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 inş. şans benden yana olurda alabilirim o vizeyi biran önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar