Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Valla en geç 3 iş günü içinde gelir dediler cuma sipariş verdim hala ses seda yok =) Pazar günleri tatil mi acaba?Cumartesi olamaz çünkü cumartesi eline geçen arkadaşım var. Ne olacak şimdi ühü.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 3 iş günü demişler işte cumartesi pazar iş günü mü[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Cumartesi günü eline geçen arkadaşım var ondan dedim. Yani ben cuma sabahı verdim siparişi oda cuma vermiş cumartesi almış acaba dedim adresste falan bir sorun mu çıktı.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 pazar günü kargo çalışmıyor tatilde o cuma sabahı sipariş verip cumartesi öğlen eline ulaşan arkadaşında benim =) izmir farkı canım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: slayer__, 11 May 2003 19:45 tarihinde demiş ki: pazar günü kargo çalışmıyor tatilde o cuma sabahı sipariş verip cumartesi öğlen eline ulaşan arkadaşında benim =) izmir farkı canım işte Evet sensin senden utandığım için adını yazmadım AHAH. =) Slaycan ya.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yarın 5e kadar bekle istersen beni senin için wizard açabilirim yardımcı olurum o da gelişir ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: slayer__, 12 May 2003 00:17 tarihinde demiş ki: yarın 5e kadar bekle istersen beni senin için wizard açabilirim yardımcı olurum o da gelişir ;p Uyar uvv saate bak =).[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hadi şanslısın 3 günlük rapor aldım perşembede okul tatil sınav var ona gidicem sadece yardım edeyim sana 4 gün boyunca istediğin zaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Grabbed DA GAME![hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar