Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani bi işletmesini yazcam
iktisat olmaz okumak istemiyorum
yazmayacağım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
Otel olarak Buyuk Otel var.Onerebilirim bi kac gun kalmak icin gayet guzel.Zaten sehrin merkezinde sayilir.Gerci eskişehirde ole merkez sehir dişi diye bi olay yok , en uzak yeri otobusle 20 dak. :). Zaten su an ben goruyorum paso insanlar gelip gezio aileleri falan.Ulaşim desen bin bi otobuse zaten terminalden sehrin en uzak yerine gidio bole bi yer bura.Buyuk sehirden gelenler icin inanilmaz kolay zorluk cekmessin kardes.
Mesaj tarihi:
said:
drizzt_chosen, 30 Temmuz 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
benim de yüzdelik dilim 4.9, anadolu iktisat 5.38 umarım tutar, hocalar bu seneki duruma göre tutar dio ama bakalım

Valla 2 sene önce o istediğin bölümü 1. tercihle kazandım gittim bi cacık olmayacağını anladım sonra bu senenin başında bir daha girmeye karar verdim şimdi İstanbul'da ing. ikt veya ing. işletmelere girebilme ihtimalim var.. 2 sene kaybettik ama orda okuyacağıma hiç okumam daha iyi.. porsuk çayından başka bi ortam yeri yok..
Bu da Anadolu'da dersleri boşladığımın belgesi :)
[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae

[Bu mesaj Kalhiae tarafından 04 Ağustos 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
drizzt_chosen, 04 Ağustos 2004 13:01 tarihinde demiş ki:
herşeyi anladım da puan listeni nie yolladın onu anlamadım?? ne alaka??

Yetio demek için canım istedi iş güç yok yolladım hehe.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
6 kişi bir oda.. Devlet yurtlarından bahsediyorum. Üninin puanının o kadar da yüksek olmamasından dolayı soysuz soysuz kişilerle aynı oda da kalmak zorunda kalman işten bile değil.. WC ler duşlar hepsi gırla pis .. Özel yurtlar iki kişi de olabilir.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
ben ilk ay yurtta -devlet yurdunda- kalcam ondan sonra ya stüdyo dairelere yada eve çıkcam, sen 2 sene önce mi ordaydım demiştin??[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
2002 mezunuyum o sene herkesin süper deyip gaza gelmemle ilk tercihle kazandım.. 1 sene adam gibi okudum sonra mezun olacakların salla okumayın falan gibi laflarıyla vazgeçtim okumaktan dersanesiz o puanı yapıp işalla daha iyi bi yere gidicem .. geçen sene sadece kayıtlıydım. Dediğim gibi karı kız dolu ama mutlu olmak sana kalmış ben hiç beğenmedim o şehri..[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
valla ingilizce iktisat okumak istiyorum ve 2. senem , beim yüzdelik dilim dediim gibi 4.9 oranın 5.8 tutarsa gidecem olmadı, dokuz eylül normal yada ege normal iktisad tutcak büük bi ihtimalle[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eskişehir anadolu ya gidenler elime mum diksin[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
zynthar istediğim bölüme girmişin kıskanıyorum seni:) çevre müh. gidiyorum ben.neyse kascam bölüm deiştirmeye[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
Ya beyler Bende Eskisehir yolcusuyum ev falan tuttum ama biraz Uzak oldu galba SahinTepede bulduk 0 kira dogal gazlı falan cokmu uzak sehre bide bu Sahin tepesinde Adsl yada Kablonet gibi bi hizmet varmi makinemle gidip cafelere para vermek istemiyorum Aslinda formu okudum ucuz görünüyo Ama nebiliyim ev her zaman daha iyi degilmidirki ?[signature][hline]A new serum eradicates the illness
An old man rises from his wheelchair
When suffering unknown attacks the painless
And common animals are becoming rare

As water spins in circles twice
Spiders, snakes and the little mice
Get twisted around and tumble down
When Nature calls we all shall drown

If the earth is dying of a growing thirst
Rain shall fall on dried out soil
And every kind of bud shall burst
A sough of relief to insects - turmoil

As water spins in circles twice
Spiders, snakes and the little mice
Get twisted around and tumble down
When Nature calls we all shall drown

Sc bilen varsa idaali adaylarla mac atmak isterim 8)
  • Yeni Oluştur...