Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xhar gelebiliyorsan buraya gel
valla ben burda kalcam şehir dışı yazmayacam
açıkta kalırsam 1 sene daha kasacam[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
tamam da kardeş bölüm ii , ingilzce okumanın faydalarını çıkınca bu forum devam ederse görüşürüz o zaman, anlatamıyorum galiba, ayrıca bakarsanız iyi gelen mesajların çokluunun aksine sadece 1-2 tane kötü mesaj var, herşeyin hayırlısı
Mesaj tarihi:
sen bilirsin sonuçta ben diyeceğimi dedim
gerisini sen düşüneceksin
Okul ve bölüm olarak gayet kaliteli diyorlar.
Onu söyleyeyim ingilizceye
özelden bi mesaj attım bakarsan sevinirim ayrıca[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Mesaj tarihi:
ama insna hayatını burda geçirince normal geliyor
hatta ayrılmak istemiyor benim gibi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
Ben eskişehir de in-line hokey turnuvası için gelmiştim ..
Türkiyenin Dünya 3. olduğu sene ..
Bir otelde kalmıştık , genel olarak sıcağı dışında fena değil şehir ..
Havuzu var in-line şeysinin yanında mis gibi beleşe girmiştik orayada ..
tavsiye ederim yani[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.
Mesaj tarihi:
said:
umutsavaci, 03 Ağustos 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
ya eskişehir malzeme bilimi ve mühendisliği nasıldır
bilmiorum ne olduunuda benim de merak ettiim bi meslek var herkese yani kime sorsam metalurji yazıo, burdan çıkan kişi ne iş yapar beaw??
Mesaj tarihi:
metalurjiyle ilgil ekşi de bişiler yazıyor, ama google dan falan biraz daha araştır bence. tıkınız[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
  • Yeni Oluştur...