Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eskişehir küçük kalıyor tabi koskoca istanbul'a göre[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 heralde kalmaz..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sende iyi alıştın herşeye uyuz uyuz cevaplar yazmaya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 heralde alışmadım ..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bigün herhalde yörünge dışı olacan görcen herhalde[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 heralde olabilirim ama galiba olmam önce bi uyarı gelir..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla eskişehiri çok övüyorlar öğrenci şehri falan diyorlar ben sadece tren garını gördüm gerisini görmedim :p
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 istanbul daha güzel valla :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 öğrenci şehri felan dedikleri doğrudur gerçekten oyle inş. seneye yazacam oraları. prawler yapma istanbul koca şehir ya.[signature][hline]
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İstanbul zaten güzel şehir ama bu Eskişehir'inde güzel olamasını engellemezki :)
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 xhar gelebiliyorsan buraya gel valla ben burda kalcam şehir dışı yazmayacam açıkta kalırsam 1 sene daha kasacam[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tamam da kardeş bölüm ii , ingilzce okumanın faydalarını çıkınca bu forum devam ederse görüşürüz o zaman, anlatamıyorum galiba, ayrıca bakarsanız iyi gelen mesajların çokluunun aksine sadece 1-2 tane kötü mesaj var, herşeyin hayırlısı
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 pardon arkadaşlar ben en son mesaja bakarak yazdım ki o mesajdan sonrada çok şey konuşulmuş kusra bakmayın yani, bi önceki mesajı dikkate almayalım lütfen... saygılarımla...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sen bilirsin sonuçta ben diyeceğimi dedim gerisini sen düşüneceksin Okul ve bölüm olarak gayet kaliteli diyorlar. Onu söyleyeyim ingilizceye özelden bi mesaj attım bakarsan sevinirim ayrıca[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Anadolu üniversitesi için çok iyi diyorlar zaten arkadasımın anne ve babası ögretim üyesi onlar bile cok memnun... Ayrıca eskişehir'de duyduklarıma göre güzel , eglenceli , rahat bir yermiş..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Prawler gelmek isterim ama kendimi bildim bileli istanbulu sevmem nedenini ise bilmiyorum fazlada gelmedim bir kaç kez sadece ama bilmiyorum kocaman şehir zor olur.[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ama insna hayatını burda geçirince normal geliyor hatta ayrılmak istemiyor benim gibi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 prawler almadım ben özelden mesajını ? msn'den ulaşsana bana şimdi, konuşak istersen, [email protected] adresim[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 neyse prawler hayırlısı seneye gelebilirim zaten bakacaz :)[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tamam oldu ulaşırım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eskişehirli arkadaşlar, gelirsem yol yordam için yardımlarınızı bütün içtenliimle kabul ederim ha gelince :)
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya eskişehir malzeme bilimi ve mühendisliği nasıldır[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ben eskişehir de in-line hokey turnuvası için gelmiştim .. Türkiyenin Dünya 3. olduğu sene .. Bir otelde kalmıştık , genel olarak sıcağı dışında fena değil şehir .. Havuzu var in-line şeysinin yanında mis gibi beleşe girmiştik orayada .. tavsiye ederim yani[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: umutsavaci, 03 Ağustos 2004 18:51 tarihinde demiş ki: ya eskişehir malzeme bilimi ve mühendisliği nasıldır bilmiorum ne olduunuda benim de merak ettiim bi meslek var herkese yani kime sorsam metalurji yazıo, burdan çıkan kişi ne iş yapar beaw??
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 metalurjiyle ilgil ekşi de bişiler yazıyor, ama google dan falan biraz daha araştır bence. tıkınız[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Öne çıkan mesajlar