Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 valla ingilizce okuyacağım diye 1 sene daha o stresi yaşamaya değmez bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bi sene öss yerine derslerine kasarsan seni ing. bölümüne alırlar.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Eskisehir rulz ya sen ne diyosun :) bende izmirliyim,Anadolu Universitesi Iktisat bölümünde okumustum bende (senelr önce)...Yunus Emre kampüsü muhtesem bi kampüs, türkiyede cogu universiteyi gördüm ve gezdim, bilkent,bogazici,odtu,itu vs vs ama hicbiri benim gözümde yunus emre kampüsünün yanindan gecemez...Özellikle SAGLIK diye biyer var oraya git benim icin sac üstünde tavuk ye...Senelerdir rüyalarima giriyor ya, sac üstünde kusbasi dogranmis tavuk gögsü ve onun üstünde erimis kasar (sicak sicak tas firindan cikmis sekilde), yanina daha firindan yeni cikmis bir pide ve kücük bir kalip tereyagi...Git eskisehire ve git bu SAGLIK denen pide salonuna, cok ünlü biyer zaten, türkiyede yasiyo olsam her ay en asa bikez giderim eskisehire sirf bu yemek icin... Bunun disinda ortam cok güzeldir, korkma zaten cok izmirli bulcaksin orda...Ben benim izmirden bi arkadasimla (ikimizde ayni sene eskisehiri kazanmistik) özel bi yurtta kaliyordum, kisaca bi apartman ve bütün daireler ögrenciler tarafindan kiralanmis biyerdi...Apartmanin a.k'yoduk...Yönetici cildiriyodu...Kara listenin en tepesinde ben ve benim izmirli ark vardi, apartmandaki diger izmirli ve istanbullulari toplayip grup kurmustuk sonra bizim ne kadar manyak oldugumuzu gören diger sehir elemanlarida bize katilmisti, her gece parti vardi ya ...Gecenin 5inde arkadaslarla FRP atardik... -Bir animi anlatayim: Bi kez gece parti veriyoduk apartman icinde, bi arkadasin dairesinde toplandi herkes...Kizli erkekli ortamdi, raki bira herkes buldugunu götürüyordu (kizlari degil, ickileri sonucta kardes gibi olmustu herkes o apartmanda)...Gecenin bi yarisi kapici geldi kapiyi caldi...Tepinmemizden uyanmis tabi adam."Gencler bu ne ya böyle kizli erkekli icki ortami" derken adami iceri cekip verdik eline rakiyi o da sustu...Herneyse kapicida ortama girince icmeye eglenmeye devam ettik...Gece 1 civarinda evde buz bitti.Kapici "Abi buz bitti yaw" dedi ama herif körkütük sarhos bu arada...Uzattim anahtari "In benim evde dolaüta var ordan kap gel" dedim...Adam 40 dakkada falan geldi asadan....O an biseyin yanlis gittigini anlamam lazimdi ama o kadar ickinin ve muhabbetin üstüne kafa kalmiyor insanda...Herneye parti bitti, herkes evine dagilirken ben asa kattaki dairme geri döndüm..Bi tuvalete gireyim dedim, kapiyi bi actim ...Abi o ne koku, birak burnunu tikamayi direk gebertiyo zaten "lan bu ne" oldum bi an isigi bi actim, klozetin icine itinayla s.cilmis ama inanilmaz bi sekilde ve sifonda cekilmemis..."Ulan Tolga (benim ev arkadasim) yaktim seni eve gelince, sictigin gibi temizlersin" diyip yattim...Bu olaydan 15 dakka sonra sokak kapisinin sesini duydum...Arkadas eve geldi, tuvaletin kapisini acti tam anlayamadigim bi küfür salladi oda direk tuvaletin kapisini kapatip yatti, gece ortami bozmamak icin bende bisey demedim...Sabah kalktim abi koku hala devam ediyo..."Herif inadindan temizlemedi herhalde" diye dösündüm daldim odaya "Tolga kalk a.k nasil s.ctiysan öyle temizle su tuvaleti" diye cikistim, zaten ikimizde önceki geceden temiz ictigimiz icin basagrisindan asabiyiz arkadasta patladi "Ben s.cmadim, git sen temizle s.tigin gibi" derken agiz dalasi oldu, bu arada kokudan gebermek üzereyiz ikimizde...Kendimize gelince ve önceki geceki olaylari inceleyince anladik olayi...o günden sonra kapicinin adi cikti zaten apartmanda, bu arada adam ne halt ettigini bile hatirlamiyor, önünden gecen herkesin yüzündeki tebessüme yada fisildasmalara anlam vermeye calisti adam senelerce... Hey gidi günler, daha fazla yazmiyim kötü oldum be :( harbi cok güzel günlerdi, sunu bil aileden ilk ayrilisinsa biraz koyar yanliz gitmek, ama eskisehir cok harika biyer...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 30 Temmuz 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 evet abi aileden ilk ayrılışım o yüzden biraz tedirginim ama dediinize göre ısınırım yaw oraya, bugünde rehber hocayla konuştuk %90 eskişehir ing. iktisad olacak, ve mutluyum bundan dolayı çok
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 benımde belkı yuzde 1 dılım yukarımda osmangazı makıne olcak ama olmayabılır buyuk ıhtımal o zamanda dırek katu ye dusuyorum katu ıle bıldıklerını yazarmısınız[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 benim de yüzdelik dilim 4.9, anadolu iktisat 5.38 umarım tutar, hocalar bu seneki duruma göre tutar dio ama bakalım
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 valla ne yap et evden uzakta oku, mutlaka yararı olur, yani ben ailemle okumaktan bıktım yeter ulaaaan yeter![signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: drizzt_chosen, 30 Temmuz 2004 18:35 tarihinde demiş ki: benim de yüzdelik dilim 4.9, anadolu iktisat 5.38 umarım tutar, hocalar bu seneki duruma göre tutar dio ama bakalım benim yüzdelik dilim 10.02 EA da geçen sene ekonometri 10.31 ile almış O zaman benim ki de tutar lol[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Eskişehir güzel bi yer. Orda ablamın Cafe'si var.Adı Varuna. Doktorlar caddesinde. Git yardımcı olurlar...[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Fistan ne paragöz adamsın ya! Yani her yerde kendini belli edecen! Bu arda eskişehir çok güzelbiyer ama tramway çalışmaları yok mu!!! Deli ediyo. Hoşuna gidecektir.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya pekı osmangazının kampus u fılan nasıl?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Osmangaziyi bilmiyorum. Ama Anadolu üniversitesininki güzel, Hastası olmuştum. Osmangazininki de güzelmiş. Yani öle duydum.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 osmangazinin kampüsünün tek kötü yanı anadolunun aksine yeşil yoksunu olması, en son bir ton ağaç dikilmişti ama zart diye büyümezler herhalde :P bunun dışında sınıflar, binalar falan yeni olduğu için rahat. paraları bol olduğu için kampüsü çok hızlı geliştiriyorlar. seçmekte kararlıysan atla otobüse bi gidip bak. ha bir de çok ilginç bişi var; 3 yıl önce ağustos civarlarında akşam saat 11 gibi haydarpaşadan trene binerken hava 28-29 derece gibi bir şeydi, saat 2-3 gibi eskişehire indiğimde 8 derece :P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yok verdım zaten tercıhlerımı ıste yuzde 1 dılım yukarımda tutabılır ıste[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 izmirdeyim.eskşehir hayali kuruyodum hep ama şimdi izmirde kalmamın daha faydalı olacağı kanısındayım.izmirde girebileceğim bölüm için eskişehire gitmek saçma[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 abi benimde gitçeim kesin diil, izmirdende yazdıım yerler var, ama ingilizce olması beni eskişehire çeken en önemli özellii..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ya off şehir dışı en güzeli aslında da gözüm yemiyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 osmangazi şehir dışında dağda.. hatta gazetelerde okumşsunuzdur belki bi iki ay öncesine kadar kızın birine tecavüz etmeye çalışmıuşlar kız telden aramış polisi falan yazıyordu.. öyle tenha yani.. herkes lütfen süper harika benissimo yazmasın eses hakkında bana da öyle gaz verdiler iki sene önce gittim ve baktım ki anlatılanların yarısı kadar bile değil.. ha doğrudur karı kızla işiniz mi olsun gidin.. okumak yerine ot almak salak salak şeyler mi yapmak istiyorsunuz gidin. otobuste kızlar yanınıza oturur burcunuz nedir diye tutturular.. hep başıma geldi eseste bunlar ama uzun lafın kısası ben hiç beğenmedim ve çok bişi bekleyerek gitmeyin yoksa sonunuz hayal kırıklığı[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 herkes iyi derken böyle bi mesaj kafamı karıştırmadı desem yalan olur ama gidince göreceğiz artık iyi mi kötü mü?? ama uyarıların için saol...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ee kötü oldu beğenmedim, çekilmez burası dedin izmirden sonra? Onu da düşünerek git bence, sonra üzülme[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Takilberime Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bak kardeş eskişehirli birisi olarak sana tavsiyem kötü diyenlerin sözüne pek bakma.Çünkü burda kötü dedikleri çoğu şey diger sehirlerde ve üniversitelerde de mevcut yani.Valla bence en iyisi sen atla bi gel gor eskişehiri.Kendin karar ver.Keşke bende izmirli olsamda eskieşhirde okusam kendi evimi tutsam falan of ya.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ama eskişehir kışın bitirir donarsın valla.. Ondan kesinlikle eminim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Takilberime Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yahu sibiryadanmi bahsediyoruz.O dediginiz sey Erzurum da bile yok.Oraya gidenlerin hiç mi cani yok ki burasi eskişehir.İklimi biraz dengesizdir ama o kadar da abartmayin.Ben 20 yildir burda yaşiyorum hiç de bi yerlerim kişin donmadi yazin da renk değiştirmedim.Yani biraz düşünerek cevap verin.Çocuk belkide hayatinin kararini veriyo.(Bende üniversite ariyorum Ankara civari falan ordan biliyorum zor iş ) :)
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yapma Allah aşkına 20 yıldır orda yaşıyorsun ve kışın Eskişehir'in buz gibi olduğunu bilmiyorsun? Nası donmazsın? Neyse bizim tabii ki burda yönlendirme gibi bi amacımız yok, olamaz da.Kendisi bilir sonuçta. Ama dediğim gibi iyi tartsın. Tamam üniversite önemli bi faktör de. Sonuçta hayatın tamamı değil bu arada.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 osmangazi üniverstesi dağ başında? arabayla 20 dakka bile tutmaz şehir merkezi. eskişehir'deki uzak-yakın kavramlarının hastasıyım zate[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Öne çıkan mesajlar