Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben tercih ettim izmir i dokuz eylül'ün diploması daha iyi.
Tabi daha kesin olan birşey yok istanbul un tutma şansı da var[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 29 Temmuz 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
gıtcem eskısehır ede makıne muh ya kız yok cok koyar :p

pekı eskısehır de ev tutmakmı akıl karı yurt mu

önce yurtta kal bir kaç ay, sonra kafana uygun birileriyle eve çık. yurttaki elemanlarla güzel ortam oluyo diyolardı. temmuz ağustos civarı evlerin kiraları bir anda artar, kışın taşınmayı göze alırsan aynı yeri çok çok daha ucuza bulursun.

eskişehir gitmek isteyen arkadaşlar varsa yine ve yine söylüyorum orası soğuk. hem de çok soğuk.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
Eskisehir kesinlikle Türkiye'deki en ideal örenci sehridir.Ayni anda hem küçük bir sehir hem de büyük bir sehirin özelliklerini tasir.Mesela yürüyerek hem sehri gezip hem de alisveris vs. ihtiyaclarini karsilayabilirsiniz.Trafik falan rahatsiz etmez.Yemekler ucuzdur,ev kiralari cok ucuk degildir,max 400 milyona 3+1 guzel bir ev bulabilirsiniz.ben 250'ye kaliyorum dedigimde Ankara'da,Izmir'de okuyan arkadaslarin beyni dönmüstü:).Sosyal hayat bakimindan büyük sehirleri aratmaz.Tiyatrosuz gecen hafta yoktur,konserlerde hemen hemen o sIklIkta olur.Zaten bu sene Anadolu Üni. senliklerinde 10 gün falan araliksiz konser vardi(vize dönemine denk getirenleri tekrar kiniyorum.>:(.Evet kislari cok soguk olur 15dk yürüyün yanaklariniz acir kulaklariniz düser,yazlarida kicinizdan ter damlar.Su anda yaz okulundayim odadaki termometre 28C.Anadolu Üni.nin Yunusemre Kampüsü tek kelimeyle mükemmeldir.Planlama ve çevre düzenlenmesi bakimindan dünya 4.lügü var diye bir laf dönüyor hatta,gercek olma ihtimali yüksek.Mühendislik-Mimarlik,Sivil Havacilik,Beden Egitimi Spor Y.Okulu,2 Eylül Kampüsü'ndedir.Yunus Emre'ye göre vasat kalir ve benim gibi hergün küfür ederek girersiniz kampüse.Hele bir de hazirlik okuduysaniz daha çok koyar çünkü hazirligi yunus emre'de okuyorsunuz.+tüm mühendisliklerde oldugu gibi burdakilerde de kiz populasyonu azdir hatta bilgisayar ve elektronikte hiç yok gibi birsey.onun için hazirligi okuyun derim.hem öss'den sonra bi sene dinlenmis olur,hem yabanci dilinizi cilalamis olursunuz hem de hazirlik fazla kasmadigi icin rahat rahat ortaminizi yaparsiniz.Yurt olayina gelince,gecen sene dumlupinar yurdu'ndaydim,yani devlet yurdu.yunus emre yurduna göre daha iyi oldugu söylenir fakat yine de cok bisey beklemeyin,odada 3 ranza,6 sandalye,1 masa ve 6 demir dolap bulacaksiniz:)bi de apartlar var ama aparta vereceginiz paraya eve cikin derim.ayrica ilk sene yurtta kalmaniz bence daha iyi cünkü bu sene dogru düzgün tanimadiginiz adamla eve cikmak yerine 1 sene takilin yurtta ona göre ev arkadasi belirlersiniz okuldan ya da yurttan.unutmayin ev arkadasligi normal arkadasliga benzemez sonradan papaz olan çok adam gördüm aman diyim:)+ yurtta cevreniz daha cok genisler,insan iliskeleriniz artar hem biraz burnunuz sürtülmüs olur hayati biraz da zor tarafindan tanimis olursunuz hayata karsi direnciniz artar.var mi daha sorcaginiz?
Mesaj tarihi:
"Ayni anda hem küçük bir sehir hem de büyük bir sehirin özelliklerini taşır."

Aha anlatmaya çalıştığım şey bu işte marvin söylemiş güzelce.

Bi Eskişehir dendi bütün Eskişehirliler hortladı mı ne bende patiye takılan max 2 kişiden biriyim falan diyodum lol[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mesaj tarihi:
marvin vallai yüreime su serptin, dediklerinin yarısı doru çıksa -ki doru olduuna inanıyorum- ben raat okurum orada, aileden ilk defa ayrılıoz ya insan merak edio gitcei yeri, bende senin dediin gibi yapcam ilk önce yurtta kalcam sonrasına bakcaz artık, ben işletme yazıom o da güzel dediin yunus emre kampüsü içinde mi bilion mu??
Mesaj tarihi:
said:
drizzt_chosen, 29 Temmuz 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
marvin vallai yüreime su serptin, dediklerinin yarısı doru çıksa -ki doru olduuna inanıyorum- ben raat okurum orada, aileden ilk defa ayrılıoz ya insan merak edio gitcei yeri, bende senin dediin gibi yapcam ilk önce yurtta kalcam sonrasına bakcaz artık, ben işletme yazıom o da güzel dediin yunus emre kampüsü içinde mi bilion mu??
evet i_letme yunus emre kampüsünde.okulun adresi www.anadolu.edu.tr.orda albüm gibi bisey olmali bakarsin artik.
Mesaj tarihi:
Valla ben Eskisehirliyim.
Ve hep sunu hayal ettim izmir ankara istanbul gibi sehirlerde buyuyup eskisehirde ogrenci olmak.Tam bi ogrenci sehri.Sole diyim Turkiyenin en buyuk acik hava diskosu burda. Doors Park.en onemli mesele kizlar.Burdaki kizlari gormeyen konusmasin izmir falan hikayedir.Puani tutan arkadaslar gelirse hayatlarinin en guzel 5 yilini yasarlar.Solemedi demeyin :)
Mesaj tarihi:
ama izmire gitmek varken
bölüm olarak daha iyi bir ünide okumak varken
kusura bakmayın ama eskişehir e gitmek salaklık olur :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Mesaj tarihi:
said:
Takilberime, 30 Temmuz 2004 00:39 tarihinde demiş ki:

Ve hep sunu hayal ettim izmir ankara istanbul gibi sehirlerde buyuyup eskisehirde ogrenci olmak.Tam bi ogrenci sehri

ben senin dediindenim işte, cidden keşke önceden sorsaydım size , baştaki tedirginlii hiç yaşamazdım :( hem istediim bölüm şehirde güzel yeme de yanında yat, darısı tüm öss madurlarınıa :)
Mesaj tarihi:
ben de öss maduruyum ama gelemiyom aslında geliyorum eskişehire ama dediğim gibi üstte..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
yok ya ben yaşarım orda kafamı dinlerim free takılırım mutlu olurum süper :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
yok efendim bi sene daha kasiim ingilizce işletme yazayım falan filan
kasılcak gibi değil daha ilk senem ve girecem
dershane + manevi zarar + maddi zarar + 1 sene kayıp + gene o stres gene o heyecan yok ben almiim
kasarım 1 sene ünide girebilirsem ingilizcesine geçiş yaparım
olmadı mı? canım sağolsun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

[Bu mesaj Prawler tarafından 30 Temmuz 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olsun ben belki yatay geçiş yaparım ingilizce işletmeye kasarım 1 sene köpek gibi
heh[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
İşletmeye girecekseniz ingilizce olmasına bakın. İktisat içinde aynı şey geçerli. Yoksa cidden etraf işletmeci, iktisatçı dolu. Onlardan bir adım öne geçmek için ingilizce bölüm çok önemli. Birde güzel bir okul tabi. Eskişehir anadolu unisi çok iyidir mesela.

[Bu mesaj Evolution tarafından 30 Temmuz 2004 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...