Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya çok sorun olmaz sanırım adam bulurum ben olmadı yurtta takılırım bir süre[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
ev kiraları size aşırı gelebilir ama şu adna oturduğum yerde ev kiraları 750 milyon falan 1.5 milayara da kira var[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Mesaj tarihi:
ya off ya ben de ingilizce kazansaydım keşke
anadolunun ingilizce işletmesi güzel bir bölüm[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
heh praw. senin şu anda oturduğun yer ist.un en pahalı yerlerinden biri bence. üstelik orda 750 milyona kiralık ev varsa ne iyiymiş öyle kaçırma :P[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Mesaj tarihi:
e şimdi benim ingilizcem iyi. anadolu lisesi çıkışlıyım ben de. 1 sene için değmez bence ingilizcesine gitmek için kasmaya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
ingilizce ogrenmek icin gitmiosunki oraya zaten :) is sahasinda ingilizce cikisli olman isinle ilgili terimler konusunda sana yardimci oluyo ve türkcesini bitirene gore ise girerken 1 adim onde basliyosun.[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Mesaj tarihi:
yalnız gidiyosun da oraya bilmiyorsun sanırım 2 tane muhasebe göreceksin ingilizce işletmede biri türkçe biri ingilizce saçmasapan bir sistemi var benim bildiğim ingilizce işletmenin ama güzel bir bölüm sonuçta acep değer mi ki 1 sene daha kasmaya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
bilmiorum zorluunu kesinlikle kabul ediorum, zor bölümleri var ingilizcenin fakat avantajlarının yanında o zorluklar çekilir cinsten, mesela yurtdışı bağlantılı işlerde tercih sebebidr, bide normal işletmeci piyasad acaip fazla var
Mesaj tarihi:
yapabilirim seney diyosan kas , bir sene cok uzun bi zaman degil insan hayatinda boyle onemli bi olay icin bence[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Mesaj tarihi:
ya birisi çıkarmış
işletmeci iktisatçı mantar gibi tamam çok var
ama bu dezavantaj değil
adamına bakar iş olayı[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
işte isletmeci iktisatci cok var madem sen onlarin onune gecmek icin naparim diyosan böyle bi secenek var onunde[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
  • Yeni Oluştur...