drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 sitede de yeniyim, gittiim yerde de yeni olcam, öss sınavları sonucu büük bi ihtimalle eskişehir yolcusuyum ve şehir hakkında bilgisi olan var mı yada oralı olan??[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Buralıyım tam bir öğrenci şehridir bunu söyleyebilirim =) Ucuz yemek , trafik sıkıntısı falan hiç birşey yok. İstanbulada hedehödöye göre yeterince ucuz bi yer.Yapmak istediğin şeye göre bir sürü yer mevcut. Tam yaşancak şehir diyebilirim yani. Her tür insan mevcut ve çevre illere göre yaşam düzeyi yüksek , modern insanlarla dolu.[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. [Bu mesaj Predator- tarafından 29 Temmuz 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ayrıca son 1 yıldır çok güzel bir şehir oldu çıktı. Estetik bakımdan çok iyi. Geniş meydanlar , yollar Şehir turu atmak için çok elverişli. Kısaca bi İstanbulun , Ankaranın küçük modeli ama çok daha sorunsuz yaşanılır bir yer.[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 kondansatör satıcısı var mı orada preadator herşey var demişsin:)
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ehe hiç arayıp sormadım, :P ama neden olmasın kesin vardır elektrikçiden şeyciden bol ne var ki :)[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 sanırım yunus emre kampüsünün içindemiş işletme iktisat falan, yurtta kalcam başta da maddi bakımdan nasıl arkadaşlar??
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 imkanın varsa izmir e git valla benim işletme tutuyor ama gitmiyorum izmir e ikinci öğretime gideceğim sanırım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Valla dünyanın parasını verip doyabilceğin yerde var(çin lokantası ehe) benim gibi paraya sıkıştığında 2.5 milyona tıka basa doyabilceğin yerler mevcut ve sağlık açısından hiç tehlikesi yok. Onun dışında çok absürd şeyler dışında(ordan burdan şehir-yurtdışından gelen ilginç şeyler) genelde fiyatlar çoğu yere göre ucuz. Her yer ucuzluk pazarı hedehödö dolu isteğe göre heh. ama kesinlikle öğrenciler için iyi bir şehir. (ne aç adamım ha boyna yemekden bahsediyorum keh keh)[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ooo güzel yere düşmüşsün? eskişehir tam bir öğrenci mekanıdır. zaten anadolu ünv. si ayakta tutuyor. saat 22:00-23:00 arası bile sokakta rahatça yürüyebilirsin. kafa yerdir. ucuzdur çok güzeldir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 izmirden gidiorum oraya doruyu sölemek gerekirse biraz bocalamktan korkuyorum ama yüreime su serptiniz, maddi yöndende sorun çıkmazsa raat bi yer gibi gözüküo
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 kesinlikle.. tam öğrenci şehridir oldukça iyidir ünv. side..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 izmirdede oturduum yerde işletme kazanıomda eskişehirde ninglizce işletme tuttuo, çok güzel olcak adapte olursam kısa zamanda
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 valla ben olsam gitmem tüm kış buz gibi yer olacak gir ege ye paşalar gibi oku bence kendi şehrinde[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ayrıca Eskişehirin kızları İzmirin kızlarına taş çıkartır :-P evet kışları soğuktur belirtiyim kıçını dondurur adamın ehe yazlarıda terletir. karasal iklimin b.kunun çıktığı bi memleket. ama benim gibi herkezin kazakla gezdiği sezonda gömlekle gezerim diyosan tam senlik. işte o zamanda yazlar sorun oluyo ehe [signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. [Bu mesaj Predator- tarafından 29 Temmuz 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 eheh gerçektende buz gibidir.. :) böyle sokağa çıkarken kalın kalın ne var ne yok örtünüp çıkmak iyi olur..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 eskişehirden de bi kaç kız tanıdıım var onlar çeldi aklımı zaten de yinede bölümün iiliği ve ilerdeki iş imkanı bakımndan doğru bi tercih yaptııma inaniorum, 2 şehrin kızlarıda güzeldir, ben test edip onayladım :p
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dağlık alan var mı dağlık alan? orman?yeşillik felan? ehe kimse deyinmemiş :) ben şahsen gideceğim şehirin doğasal yönüne bakıyorum :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yok abi benim dağla taşla işim yok, kzları güzel, okul bölüm ii, maddi baımdanda sorun olmaz diolar daa iisi odtüde okumak zati :p
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ehe iç anadolunun tam ortası her tarafı dağ. çok güzel piknik alanları , 50-100 km civarda yemyeşil köyler yerler var. ama çoğunlukla bozkır ehe ama yeşilliği doğası güzel. tahminim bisikletçi kenkler içinde iyi yerler var şu anda aklıma gelmedi ama , sana göre yerler vardır mumi :D[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hatta küçükken bi dağ az kalsın mezar oluyodu bana. çok feci düşmüştüm bide her taraf dikenli zımbırtılarla doluydu. kıçımdan yüzüme kadar heryerime diken saplanmıştı düşündükçe hoş oluyom tek tek çıkarmıştı annem. yok yok dağla şaka olmaz , mumi seni tibete yollayalım biraz dinlen :P ehem iyi bi tercih bence. ama benim burda okuma şansım yok. Babam illa diyo yolluycam seni diyo git kendin yaşa gör dünya kaç bucak diyo haklı da ehe. daha iyisi odtü evet katılıyorum hedefte orası zaten[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 benim aile de tam tersini sölüo kal burda raat raat oku dio ama ilersi için bazı fedakarlıklar yapmak lazım -münir özkul gibi konuştum:p
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 1 sene daha kas o zaman istanbul a git ingilizce işletmeye[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya drizzt ya ben izmire gelcem kalcak yerim yok lol off ev kiralayacak adam lazım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 benimde eskişehirde kalcak yerim yok kardeş, yurtta kalcam başlarda sonrasına bakçaz fiatlar2-3 kişi eve çıkarsan bayaa uzua geliomuş ama senin işin izmirde zor, ayrıca 2.senem olduundan bu sene atçam kapaı bi yerlere kesin
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 izmir de işim neden zor? Bu arada eskişehir full bozkır haberin olsun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Öne çıkan mesajlar