toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ahah benim okulmus lan, hic haberim yoktu. okyanus otesine selam verdi mi? bi de arkadas kayseri gibi pinti dolu sehirden kadir has gibi 1 milyar dolara yakın bagıs yapmıs bir adam nasıl cıkmıs anlamadım. son model statlarında mac izlemeye bile gitmiyo adamlar o kadar pinti.
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 15 16 yaşındaki kızlarının 30 40 yaşında adamlarla evlenmesi sorun olur mu acaba diye sormak lazım.
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 toggie said: ahah benim okulmus lan, hic haberim yoktu. okyanus otesine selam verdi mi? bi de arkadas kayseri gibi pinti dolu sehirden kadir has gibi 1 milyar dolara yakın bagıs yapmıs bir adam nasıl cıkmıs anlamadım. son model statlarında mac izlemeye bile gitmiyo adamlar o kadar pinti. kayserililer sehirlerini cok tutar
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sırf kadir has vakfıyla 600 milyon dolarlık yardım yapmışlığı var. adam kayserili bide düşün ne kadar serveti var.
Öne çıkan mesajlar