toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ahah benim okulmus lan, hic haberim yoktu. okyanus otesine selam verdi mi? bi de arkadas kayseri gibi pinti dolu sehirden kadir has gibi 1 milyar dolara yakın bagıs yapmıs bir adam nasıl cıkmıs anlamadım. son model statlarında mac izlemeye bile gitmiyo adamlar o kadar pinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 15 16 yaşındaki kızlarının 30 40 yaşında adamlarla evlenmesi sorun olur mu acaba diye sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 toggie said: ahah benim okulmus lan, hic haberim yoktu. okyanus otesine selam verdi mi? bi de arkadas kayseri gibi pinti dolu sehirden kadir has gibi 1 milyar dolara yakın bagıs yapmıs bir adam nasıl cıkmıs anlamadım. son model statlarında mac izlemeye bile gitmiyo adamlar o kadar pinti. kayserililer sehirlerini cok tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sırf kadir has vakfıyla 600 milyon dolarlık yardım yapmışlığı var. adam kayserili bide düşün ne kadar serveti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar