Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Evet kay albionda oynayan arklar, sianure un acc sini ben satin aldim oyunda sianure ü görürseniz o benim:P[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Dark Age of Camelot accountlarının alımı-satımı , birilerine verilmesi kesinlilkle yasaktır. Bunu yapan accountlar direk olarak acılmamak üzere kapatılacaktır. MYTHIC Entertainment direk mail atıyorum :Ç)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Bu arada acc sini aldiğim ageona da buradan teşekkür ediyorum:)[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Aha isim verdi :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ii at email o zaman bende eski acc me dönerim thalionda oynayamaz benim infle seni keser:P[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bende mail atiyom[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Thalion bana biji yapamazh kine...Ayrıca ben karsıyım kanunsuz işlere... Ben kırmızı ışıkta bile gecmem karşıya.. Note : Ha hergün trade ile ikiser acc scumlıyorum o ayrı ..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Hehee Güle güle kullan Carternas canumzz.. alufiaan geh la sende bulursun bi Us acc gelirsin sen :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bulursam gelirim varmi türk kardeshlerden acc unu satan :D[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yayalarin kırmızı ışıkta geçmesi kanunsuzluk değil ki:P sağliğin için o ehuhe başka ülkelerde olabilir ama burda değil:)[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 valla blackrose la konus alu onun vardi kay da acc si gerçi sadece lvl 7 wizzard mi ne vardı hehe olsun ama sen yaparsin 3 günde 40:P[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 pl atcak char bulmadim 13 bile yapamam ben onu 4 günde :D vardir müslüman bi din kardeşim chari satmak isteyen belkide hedie eder kimbilir :D [hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 12 May 2003 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hehe valla pl olayını bilemem ama benim 2 necro arkim var yabancı adamlarla beraber kasmıştık 26 ya kadar sonra ben 30 oldugumda bi baktim herifler 40 olmuş:) bi gece beni pl ile 35 yaptılar direk. dün akşam baktım 47 olmuş biri. feci kasıcılar hehe. bunu tabi benim su an 35 olan infim için konuşuyorum:)[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay [Bu mesaj Soth tarafından 12 May 2003 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ben satan varsa direk alirim bi lvl50 urasamma yaslandim artik öle lvl kasmak için filan[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hehe o zaman ebaya gir bak ben bu acc yi almadan once baktim herifin biri içinde 6 tane lvl 50 olan acc satiyodu:) 50 ns diye arat her türlü char var adamda[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ben gayrimüslümden acc almam sorun orda türklerden alirim anca nerden bilcem bu herifin gün gelip charlari silmeceni[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 12 May 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hehe o da var tabi. neyse ben duyarsam satan birini haber veririm sana:)[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 oke saol[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar