Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmail sorunu

toggie

Öne çıkan mesajlar

simdi gmail'den iki farklı eposta adresini kontrol ediyorum. iki adresi de gmail'e yonlendirdim. gmail kullanarak mail gonderirken gonderdigim mail adresi olarak da bu yonlendirdigim maillerden biri kullanılsın istiyorum.

yani [email protected] [email protected] mailleri [email protected]'dan acılıyor. gmail kullanarak mail gonderdigimde gonderen [email protected] olarak gorunuyor. ancak bu emailler, hotmail olsun, yahoo olsun, outlook express olsun hep junk maile dusuyor.

gmail kullanmadan outlook'tan gonderirsem junk olmuyor. nasıl engellerim bunu bilen var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

send mail as gibi bi opsiyon var gmailde.

pop3 ün dışında onu da aktive etmen lazım. o da [email protected] adresine bir mail yolluyor, konfirme ediyosun ve boylece o mail adresi adına mail gonderebiliyosun. bu arada arasıra pop3 chack olayı ıska geçebiliyor, labs den pop3 checkeri aktive et, manuel olarak 2-3 dakkada bi çek ettirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:

gmailden outgoing smtp server için o @aaa.com adresinin smtp'sini yazarsan sorun çözülcek sanırım

smtp olayını yaptım. tanımlı olan mail uzerinden gonderilsin dedim. server ismi smtp.domain.com degil de yine mail.domain.com yalnız. diger turlu baglanamıyor. bisey degismedi, guvenli gonderme falan olmadı yani.

simdi farklı denemeler yaptım. mesela outlook'tan outlook'a gonderince junka dusmuyor. gmail'den outlook'a gonderince junka dusuyor. ama gmail'in kendi mailinden bile outlooka gondersem yine junk. yani kendi kisisel gmail accountumdan outlooka gonderdigim mailler de yine outlookta junka dusuyor.

esh'in dedigini yapıcam simdi bakayım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten pop3 ayarlayınca send email as secenekleri acılıyor o maile iliskin. o onay zımbırtısını da yapmıstım. gel gor ki sorun pop3 hesaplarından degil direk gmail hesabımdan kaynaklanıyor. acaba deneme amaclı ici bos mailler gonderdigim icin mi junka atıyor outlook anlamadım ya.

evet ya ondanmıs. hay ben outlook'un da microsort'un developerlarının da bi kıcına koyayım ya. sipastik herifler.
(penth haric diyim de ayıp olmasın)

tesekkur ederim bu arada yardımlar icin.
Sosyal ağlarda paylaş

O konuda her sekilde sorun yasayacaksin maalesef. Cunku sorun sadece kullanilan client'da. Onun da adi Outlook.

Her gun aramizda rahat 10-15 e-posta trafigi olan kisilere gonderdigimiz e-postalari bile cat diye spam sayabilen super gerzek bir yazilim Outlook.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...