Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 arkadaşlar böle gazete kağıdı gibi bi kağıda,biraz daha kalın olabilir, 35x50 cm baskı yapılcakta,bunu herhangi bi ozalitçi falanda yapar mı ? bunlar ne baskı diye geçiyor ya.fotoğraflı yazılı bişi. kadıköy taraflarında bu işi yapan var mıdır ? bide ucuz olması lazım yüklü de bastırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 herhangi bi ozalitçi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 gazete kağıdı derken kaç grama bastırtıyorsun? yok çok ince kağıt ise sorun çıkartır mı emin olamadım. altıyol'da otobüslerin boğa heykelinin durduğu yerde in. ilk sağdaki sokağa gir. doğrudan göreceksin, cemil özalitin yanındaki dükkan. hem boş, hem de fiyatları iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi 60-70 gr'lık kağıt olacak. ama deidğim gibi hani tane başı ne kadar alırlar acaba toplu girişebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 necdet'i mi diosn acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kaç lira oluyor peki 50x25'lik bir fotoğraf baskısı ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 1 metreye 50 cm mi ne poster bastırmıstım (daha da büyük olabilir hatırlamıyorum) cemil ozalitte kadıkoyde 20 lira tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yok değil, adını hatırlayamadım şimdi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Seçtiğin kağıda göre para alırlar. Gidip fiyat almak daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Valeron said: abi 60-70 gr'lık kağıt olacak. ama deidğim gibi hani tane başı ne kadar alırlar acaba toplu girişebilirim en adi a4 kağıtlar zaten 80 gram. 100 gramdan aşağı da renkli baskı olmaz adam gibi. en az 200 grama falan bastırman gerek. ben o boyutlarda 250-300 gramdan şaşmam (mat). yoksa hem rulo yapar hem de püskürtme basarsa emer 100 gram aşağısı kağıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi hep yağptırdığımız bişi,gayet sağlıklıydı,matbaayı değiştiricez ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi 60 gr kağıda basan matbaalar var onlarda aylık 500 adedi az buluyor. bunu nerde bastırıcaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar