Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2004 Üniversite taban puanları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 21 Ağustos 2004 01:52 tarihinde demiş ki:
Hay bunları görmez olaydım. İstediğim bölümü 0.04 puanla kaçırmışım..

Off şansa bak bu kadar olur ya umarım iyi biyere girmişsindir
Mesaj tarihi:
saolasın, aslında istediğim bölüme girdim (ing. işletme) ama marmara olmadı iü oldu.. neyse artık eheh[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
ya ben bi şey sorayım bu arada 260 ea ham puan için ne yapmak gerek?yani hangisinden ne kadar?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
diyecek birşey yok yeni puanlara
bogaziçi ing ogretmenlii yetiyo saten karamsarlıga dusmeye
393 ne demek ya
boyle sıstemmı olurmus.
en sonunda mılyonlarda unıversıte mezunu bosda gezen adam olcak öss sınavına gırenler mılyonları ascak sonundada sosyal patlama.dip puanları ucmus zaten.
Mesaj tarihi:
ya baktım dil ispanyolca bıle 340 kusur yapmıs gecen sene bılmem 300 kusurlerde dolanan bısı ıspanyolca gelecegı olmayan dıl ya ohha
özeller de batırmıs
kıbrıs 300 burslu vardı para verıyoun basarı bursu alıosun 347 yapmıs
Mesaj tarihi:
Boun elektronik 375.178 oeh daha nereye kadar yukselecek diye sormadan edemiyor insan. Bu sistem omrunu tamamliyor yavas yavas.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
Ilk 300'u aliyor biliyorum ama ilk 2000'nin de onlardan bir farki yok, kosuyu 0.01 saniye erken bitirmeye benzedi artik bu is. FBM'nin bu seneki en iyi puani 375 o bile giremiyor.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
Eskiden bu kadar milimetrik degildi abimin zamanindan biliyorum ama onemli degil sonucta bana gore sistem hic de iyi degil, ama Turkiye'de baska turlu eleme yapilabilir mi diye sorarsaniz tabii ki hayir derim ya da cok zor.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 21 Ağustos 2004 09:35 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...