senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bugun oynama firsati buldum. acik ara gelmis gecmis en iyi spor oyunu olmus kendisi rahatlikla soyliyebilirim bunu. jordan ile oynayabiliyor olmamiz ayri bir guzellik bunun disinda degisen pas sistemi, dribling hareketleri ve yeni taktik sistemi fevkalede harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ediniyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Kariyer modu ne alemde? Süreyi istediğimiz gibi ayarlayabiliyormuyuz? Diğer maçların simülasyonu bizim maçlar ve süremiz ile aynımı yani demek istediğim 5 dk'lık oynuyoruz maçı diğer takımlarda 5 dk gibi mi değerlendiriliyor. Birde örneğin periyodu 5 dk olan maçta en az 15-16 dk gene sahadamı kalıyoruz? En çok merak ettiğim kariyer modu hep onu oynuyodum çok zevkliydi inş. bu dediklerimde düzelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ona bakmadim hic spor oyunlarinda sarmiyor beni tek kisi oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 senko said: ona bakmadim hic spor oyunlarinda sarmiyor beni tek kisi oynamak. o kadar sorumun cevabı bu kadar kısa ve net olmamalıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Çok merak ediyorum ya 8 saat sonra falan oyunu edinicem.2k10 hastasıydım. Özellikle kariyer modunda guard oynamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sabonis gibi bir uzun yaratmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Kariyer modu kısaltılmalıydı kesinlikle 81 maç oynanmaz öyle oynasan en fazla 1 sene gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Oyun bayaa başarılı bırakamadım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Simdi bunu pc de hakkını vererek oynamak icin 1 gamepad var mı fiyat/performans ı güzel olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Aldım analoglu kontorland joystickimi 15tlye sabah akşam oynuyorum asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ayucan said: Simdi bunu pc de hakkını vererek oynamak icin 1 gamepad var mı fiyat/performans ı güzel olan? Kablolu xbox kolu bulabilirsen ondan al her oyun uyumlu geliyor bu gamepade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 oha oyuna girer girmez 90-91 bulls - lakers finali oynatması epik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ayucan said: Simdi bunu pc de hakkını vererek oynamak icin 1 gamepad var mı fiyat/performans ı güzel olan? perfekto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aynen , gamepade para vericekseniz bunu alıcaksınız , rahat ediceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 çıktımı ki oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Kariyer modu yine 5 dakika olmuş, düzeltmek lazım hile programıylan pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 options > game options dan (my player için tabiki) maç süresini,simulation maç süresi , zorluğu,sliderları(default-simulation) değiştirebiliyorsunuz. 2 gündür aralıksız oynuyorum =) Oyun gerçekten çok süper olmuş , ayrıca 2k10 a göre oldukça zorlaşmış, öyle eskisi gibi tek tuşa basarak crossover filan yapamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Pallando said: senko said: ona bakmadim hic spor oyunlarinda sarmiyor beni tek kisi oynamak. o kadar sorumun cevabı bu kadar kısa ve net olmamalıydı :) ahah ama hakketen hic cekmiyor beni tek kisi oynamak eline top gelmiyor bos bos dolasiyorsun bana gore degil :) yalniz oyun zor hemde bayagi zor. orta zorlukta oynuyorum oklohoma ile, 2 kere westbrook iceri drive edince direk alan savunmasina gecti adamlar, hele son saniyede kobe gasol bi ikili oyun yapti agzim acik izleyebildim anca. cpu dumduz oynaiyor artik feci taktikler yapiyor aklinizi aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 oh iyi bari. biraz zorlaşması lazımdı oyunun hakkaten. en zor seviyede minnesota'yla falan lakersa fark atıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ha bide sansima denk gelmistir belki ama sanirim sizin oyuncu degistirme hareketlerinize gore oyuncu degistirebiliyor cpu. 4 kisa adam alip farki biraz acmaya basladigimda karsi takim da ayagi cabuk oyunculari aldi hemen aslarindan vazgecip, belki sansima denk gelmistir ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 senko kariyer modu çok iyi onun ya. Fifa'nın Pes'in kariyer modu halt etmiş yanında bence. Ben SG oynuyordum toplar ilk bana geliyordu. Bence bir şans daha ver my player'a :). Zorlaşması güzel olmuş ya my player'da zorda bile 40 sayılara çıkıyordum çaylak oyuncumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 steamdan aldım hadi bakalım. özellike online olayını merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 vay tek kelimeyle mükemmel. ama steamdan alınca acc yapamadm kendime uyuz oldum sitesinede giremiyorum suan hersey ters zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar