Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2k11

senko

Öne çıkan mesajlar

bugun oynama firsati buldum. acik ara gelmis gecmis en iyi spor oyunu olmus kendisi rahatlikla soyliyebilirim bunu.
jordan ile oynayabiliyor olmamiz ayri bir guzellik bunun disinda degisen pas sistemi, dribling hareketleri ve yeni taktik sistemi fevkalede harika
Sosyal ağlarda paylaş

Kariyer modu ne alemde? Süreyi istediğimiz gibi ayarlayabiliyormuyuz? Diğer maçların simülasyonu bizim maçlar ve süremiz ile aynımı yani demek istediğim 5 dk'lık oynuyoruz maçı diğer takımlarda 5 dk gibi mi değerlendiriliyor. Birde örneğin periyodu 5 dk olan maçta en az 15-16 dk gene sahadamı kalıyoruz? En çok merak ettiğim kariyer modu hep onu oynuyodum çok zevkliydi inş. bu dediklerimde düzelmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

options > game options dan (my player için tabiki)

maç süresini,simulation maç süresi , zorluğu,sliderları(default-simulation)
değiştirebiliyorsunuz.

2 gündür aralıksız oynuyorum =)

Oyun gerçekten çok süper olmuş , ayrıca 2k10 a göre oldukça zorlaşmış, öyle eskisi gibi tek tuşa basarak crossover filan yapamıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Pallando said:

senko said:

ona bakmadim hic spor oyunlarinda sarmiyor beni tek kisi oynamak.

o kadar sorumun cevabı bu kadar kısa ve net olmamalıydı :)

ahah ama hakketen hic cekmiyor beni tek kisi oynamak eline top gelmiyor bos bos dolasiyorsun bana gore degil :)

yalniz oyun zor hemde bayagi zor. orta zorlukta oynuyorum oklohoma ile, 2 kere westbrook iceri drive edince direk alan savunmasina gecti adamlar, hele son saniyede kobe gasol bi ikili oyun yapti agzim acik izleyebildim anca.

cpu dumduz oynaiyor artik feci taktikler yapiyor aklinizi aliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide sansima denk gelmistir belki ama sanirim sizin oyuncu degistirme hareketlerinize gore oyuncu degistirebiliyor cpu. 4 kisa adam alip farki biraz acmaya basladigimda karsi takim da ayagi cabuk oyunculari aldi hemen aslarindan vazgecip, belki sansima denk gelmistir ama...
Sosyal ağlarda paylaş

senko kariyer modu çok iyi onun ya. Fifa'nın Pes'in kariyer modu halt etmiş yanında bence. Ben SG oynuyordum toplar ilk bana geliyordu. Bence bir şans daha ver my player'a :). Zorlaşması güzel olmuş ya my player'da zorda bile 40 sayılara çıkıyordum çaylak oyuncumla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...