Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kiralık kapalı basketbol salonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ödeniyor para ama öyle 2-3 kişi olursak ödemeyiz, Seph'dan cevap gelmezse yarına kadar işimiz şansa kalır, ben yine de gidip şut atarım.
Top ben getiririm sorun değil.
Göztepe benzinciyi biliyorsun di mi?ordan Kadıköy tarafına doğru yürüyceksin ya da yürüme direk minibüse bin Göztepe Hastanesinde in, orda sorda Mehmed Beyazıt lisesini çok yakın zaten, google mapten bak yerine anlarsın olmazsa birlikte gideriz.
Mesaj tarihi:
ben kesin geliyorum,+1imle , saygın var , moko gelir 4 oluruz diğer tarafta 4kişi çıkarsa mis gibi maç döner işte. 1saat diil dimi bi 2saat takılalım bari :)
Mesaj tarihi:
Pha said:

Seph'e msg attım ben, geçen hafta mesaileri vardı 3 kişiydik salonda, ben bu haftada giderim en kötü şut atarım isterseniz sizde gelin.
Göztepe Hastanesinin orda Mehmed Beyazıt lisesi var onun salonu saat 7 de.
Mesaj tarihi:
patıcık kadrosu tarafından olusturulan

patıcık tarafından cok fazla satıs oluyor

gercegının artık

patıcık her hafta sahada yerını alıyor, alamazsa da gelemıyoruz dıyor

seklıne donusmesı umıdıyle...
Mesaj tarihi:
ne biliim abi biz kazandık yenenler karşıya diye yolladılar bizi :) neyse bu hafta ben +2 ile geliyorum 16ya bile tamamlanabiliriz

SEPHIROTH said:

daha bızımle oynamadan nasıl ulastınız o sampıyonluga ?

sız gecen hafta ılk macların galıbıyseydınız eger bızım takımla oynamanız gerekıyordu zaten :)
Mesaj tarihi:
Kadıköy'den mavi Kartal - Pendik minibüslerine bin, Göztepe Hastanesinde inicem de, ordan Mehmed Beyazıt lisesini sor ya da biz seni alırız ama kolay bulursun.
Mesaj tarihi:
16ya tamamlanırız gibi olmadı güçsüz takımlardan biri 5kişi olur her şekil yaparız.geçen hafta 11 kişiydik bu hafta ekstradan 5-6 kişi geliyor sanırım sorun yok.
  • Yeni Oluştur...