DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Arkadaşlar, Malum yaklaşık 10 kişi olduk, super groupumuzu yavaştan kuralım. Ama önce tartışalım, ismi ne olsun, rengimiz, logomuz ne olsun? Bütün paticiği bu konuyu tartışmaya davet ediyorum. :-P Not: Lütfen önerileriniz siyasal içerikli ve müstehcen olmasın. [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 01 Haziran 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Sticky yapıyorum, şu an Justicede oynayan arkadaşlar, önerileriniz nedir?? (Ben işteyim, millet oyuna girdi tabi, kendi kendime konuşuyorum)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
tunca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 isim tabiki =o= olsun renkleri bilemicem ama caf cafli renkler olmasin derim daha koyuya yakin olsun bence[signature][hline]Riruix lvl 5 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Onlar degistiriliyormu sonradan ? Eger öyleyse bi tane kuralim bi logo atariz mavi-beyaz da rengi yapar , atraksiyondan atraksiyona kosariz ![signature][hline]Even a Jedi could LD.
Way Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 muhocan adin ne oyunda friend list e ekliyim seni =)
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bkz. City of Heroes oyuncu listesi... Simge =o= olur da ismi ne olcak? Başka önerisi olan yok mu? P.A.T.I. nasıl? Primary Assailant Tactical Infiltrators :-P Baş harflerden bunları uydurabildim, başka şeyler de olabilir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 C.L.A.W olsun :p[signature][hline]Even a Jedi could LD.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Açılımı nedir Müho?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
tunca Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 direk paticik olsun iste ne kasiyonuz[signature][hline]Riruix lvl 9 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice
Way Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 baskalarinin anliyabilecegi bisi olsun =)
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Açilimi benim elimden çikan tirnaklar. :p Paticik in atmosferle çatisacagi inancindayim. Claw isin esprisi tabiide. Bütün oyuncularin (yerli, yabanci) anlayabilecegi bi isim olmali derim.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: DA2019, 02 Haziran 2004 09:34 tarihinde demiş ki: P.A.T.I. nasıl? Primary Assailant Tactical Infiltrators :-P ... Valla baktıkça daha da hoşuma gidio, ne diyosunuz?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Deno olsun. Deşer-Ezer-Noktalar-Oyar. (Noktalar ?!?!)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 devvo oyun degistirmisin ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 1.5 aydır CoH oynuyorum Enako. Swg accountum duruyo ama oynamak hiç içimden gelmiyo açıkcası. CoH fena sardı.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Napsak pati diil de RIP mi yapsak? :-P Nerdeyse bütün oynayanlar eski imperial SWGciler. :) Daha iyi bi fikir gelmezse pazar akşamı P.A.T.I. olarak kuruyorum süper grubu.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 RIP= Royal Imperials of Paragon :PPP[signature][hline]Even a Jedi could LD.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 hmmmmmmm.... Müho afferim len bak o aklıma gelmemişti! :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bence P.A.T.I oldukça güzel, gerçek gibi :) ve kurma işini daha geciktirmesekte birbirimize daha rahat ulaşsak :(
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ok bu akşam kuruyorum ozaman. 10 gibi atlas park Ms. Liberty önünde buluşuyoruz, ok?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 P.A.T.I. Primary Assailant Tactical Infiltrators ya da Paragon Assault & Tactical Infiltrators Çok militaristik bi isim oldu ama iyi oldu gibi, ne dersiniz, hangisi, 1. mi, 2. mi? [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 03 Haziran 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Çok iyi olur... Bu arada kafama takıldı neden kıyafetlerde pelerin yok bayağı bir hissediliyor eksikliği...
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Herkes aynı şeyi istiyo zaten, forumlar "cape, cape!" sesleri ile inliyo. Bakalım, ilerleyen updatelerle gelebilir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ikincisi olsun bence bide 10dan daha erken olsun derim renkler nolcak peki ?[signature][hline]Riruix lvl 11 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ben anca 10 gibi girebilirim, az sıkın dişinizi. :) Renkler ne olsun ne dersiniz, askeri bi isim koyduk askeri renkler olabilir. Bana kalsa siyah-beyaz yapalım derim de neyse... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Öne çıkan mesajlar