DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Arkadaşlar, Malum yaklaşık 10 kişi olduk, super groupumuzu yavaştan kuralım. Ama önce tartışalım, ismi ne olsun, rengimiz, logomuz ne olsun? Bütün paticiği bu konuyu tartışmaya davet ediyorum. :-P Not: Lütfen önerileriniz siyasal içerikli ve müstehcen olmasın. [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 01 Haziran 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Sticky yapıyorum, şu an Justicede oynayan arkadaşlar, önerileriniz nedir?? (Ben işteyim, millet oyuna girdi tabi, kendi kendime konuşuyorum)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 isim tabiki =o= olsun renkleri bilemicem ama caf cafli renkler olmasin derim daha koyuya yakin olsun bence[signature][hline]Riruix lvl 5 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Onlar degistiriliyormu sonradan ? Eger öyleyse bi tane kuralim bi logo atariz mavi-beyaz da rengi yapar , atraksiyondan atraksiyona kosariz ![signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 muhocan adin ne oyunda friend list e ekliyim seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bkz. City of Heroes oyuncu listesi... Simge =o= olur da ismi ne olcak? Başka önerisi olan yok mu? P.A.T.I. nasıl? Primary Assailant Tactical Infiltrators :-P Baş harflerden bunları uydurabildim, başka şeyler de olabilir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 C.L.A.W olsun :p[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Açılımı nedir Müho?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 direk paticik olsun iste ne kasiyonuz[signature][hline]Riruix lvl 9 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 baskalarinin anliyabilecegi bisi olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Açilimi benim elimden çikan tirnaklar. :p Paticik in atmosferle çatisacagi inancindayim. Claw isin esprisi tabiide. Bütün oyuncularin (yerli, yabanci) anlayabilecegi bi isim olmali derim.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: DA2019, 02 Haziran 2004 09:34 tarihinde demiş ki: P.A.T.I. nasıl? Primary Assailant Tactical Infiltrators :-P ... Valla baktıkça daha da hoşuma gidio, ne diyosunuz?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Deno olsun. Deşer-Ezer-Noktalar-Oyar. (Noktalar ?!?!)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 devvo oyun degistirmisin ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 1.5 aydır CoH oynuyorum Enako. Swg accountum duruyo ama oynamak hiç içimden gelmiyo açıkcası. CoH fena sardı.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Napsak pati diil de RIP mi yapsak? :-P Nerdeyse bütün oynayanlar eski imperial SWGciler. :) Daha iyi bi fikir gelmezse pazar akşamı P.A.T.I. olarak kuruyorum süper grubu.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 RIP= Royal Imperials of Paragon :PPP[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 hmmmmmmm.... Müho afferim len bak o aklıma gelmemişti! :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bence P.A.T.I oldukça güzel, gerçek gibi :) ve kurma işini daha geciktirmesekte birbirimize daha rahat ulaşsak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ok bu akşam kuruyorum ozaman. 10 gibi atlas park Ms. Liberty önünde buluşuyoruz, ok?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 P.A.T.I. Primary Assailant Tactical Infiltrators ya da Paragon Assault & Tactical Infiltrators Çok militaristik bi isim oldu ama iyi oldu gibi, ne dersiniz, hangisi, 1. mi, 2. mi? [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 03 Haziran 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Çok iyi olur... Bu arada kafama takıldı neden kıyafetlerde pelerin yok bayağı bir hissediliyor eksikliği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Herkes aynı şeyi istiyo zaten, forumlar "cape, cape!" sesleri ile inliyo. Bakalım, ilerleyen updatelerle gelebilir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ikincisi olsun bence bide 10dan daha erken olsun derim renkler nolcak peki ?[signature][hline]Riruix lvl 11 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ben anca 10 gibi girebilirim, az sıkın dişinizi. :) Renkler ne olsun ne dersiniz, askeri bi isim koyduk askeri renkler olabilir. Bana kalsa siyah-beyaz yapalım derim de neyse... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar