Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Server : Shattered Halls Horde/Blood Elf Gizli Soru Cevap Biliniyor mu : Evet Keyler biliniyor mu : Maalesef kaybettim Hesabın ilk sahibi misiniz : Evet Kimlik verilicek mi : Gerekirse evet. Armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&cn=Tugsem Karakterin üstünde 7k gold mevcut,rare binek olarak sadece Blue-Proto Drake var haliyle epic mount train yapili. Proffları JC ve Engineering. Fiyat 90ytl (lütfen pazarlık etmeyiniz) Not : Scammer falan değilim/balondan yanlış anlaşılmasın
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 10-11k gold oldu, tüm goldlar ile 100ytl :) Bide kıyak yapıyım, havaalanından 1 litrelik jack falan alıp onunla takaslarım maliyeti 1/2 düşer size :O
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Sen arkadaslarina frp ye katilicam diye söz verip sonra da mesajlara cevap vermeyen satis koyan cocuk degilmisin. Ben olsam bu account'u almazdim.
Öne çıkan mesajlar