Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Server : Shattered Halls Horde/Blood Elf Gizli Soru Cevap Biliniyor mu : Evet Keyler biliniyor mu : Maalesef kaybettim Hesabın ilk sahibi misiniz : Evet Kimlik verilicek mi : Gerekirse evet. Armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&cn=Tugsem Karakterin üstünde 7k gold mevcut,rare binek olarak sadece Blue-Proto Drake var haliyle epic mount train yapili. Proffları JC ve Engineering. Fiyat 90ytl (lütfen pazarlık etmeyiniz) Not : Scammer falan değilim/balondan yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 10-11k gold oldu, tüm goldlar ile 100ytl :) Bide kıyak yapıyım, havaalanından 1 litrelik jack falan alıp onunla takaslarım maliyeti 1/2 düşer size :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Sen arkadaslarina frp ye katilicam diye söz verip sonra da mesajlara cevap vermeyen satis koyan cocuk degilmisin. Ben olsam bu account'u almazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar