di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Selam, Yine boyle her turlu aksiligi, kotu enerjiyi cektigim bir doneme girdim sanirim. Az once uyandim, tuvalete bir girdim ki buhardan goz gozu gormuyor, fisss tarzi bir sesle surekli bir buhar+su salinimi yapiyor termosifon. Su basincina dayanamayip patlamis biz uyurken. Suyun cogu da temosifonun altindaki camasir makinasina akmis bi guzel. Tavandan bile su damliyor su anda. Tras makinasina kadar hersey sirilsiklam olmus bir de. Neyse cana gelmedi mala geldi yine. Birimiz icerdeyken olmasi cok daha kotu olabilirdi. Patlayip sacilan parca olmasa bile kaynar su ile bir guzel haslanabilirdik. Yine de koyayim lan boyle ise, hepsini miknatis gibi cekmek zorunda miyim ? En azindan sebebini bulayim bari neden boyle oldugunun, rahatlayayim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 patlamadan once bi yikansaymissin keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bir gece bütün ev ahalisi bomba patladı sanıp uyanmıştık. Noluyoruz lan falan diye millet odalardan bağırırken, birisi oha lan bu ne amk? banyoya koşun falan diye deyince yerde ters duran termosifonu bulduk. Takan akıllı şahsiyet nasıl taktıysa artık dübellerden biri patlamış ve güzel bir salınım hareketiyle bizim termosifon ters olarak yere kapanmış, tabi bu arada düşerken soğuk su giriş borusunu koparttığından gayet güzel de bir su akışı mevcuttu. Allahtan altında sadece vilada kovaları vardı, bir tek onlar kırılmıştı. Termosifonun üstü falan ezikti ama 1 aylık üşengeçlikten sonra yerine taktığımızda çatır çatır çalışıyordu maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Yok abi bizde termosifonun tepesi bir kosesinden cikmis. Allahtan da oyle olmus. Tamir edilebilir durumda. Sabah mesailer baslasin servisleri arayip bir soracagim nedir bunun durumu, ne yapalim diye. Fiyatlari cok ucuk degilmis bu arada. En kotu ihtimal ev sahibi ile konusup yenisini alicaz, biraz ondan biraz bizden kesicez. Suc bizim sayilir bu arada. Eve bir bucuk sene once gelen tesisatciya "su damlatiyor bu" diye sikayet etmistik, basincli suyu tahliye ettigi yerdeki zimbirtiyi tumden kaldirip atmisti, biz de sadece su bosaltmak icin sanmistik adamin yanlis yonlendirmesiyle. Ne bileyim hic de aklima gelmemisti o zaman. Bir bucuk senedir kullaniyorduk sikinti yasamadan. Kafasina gore vana kisip acan kapicimizin yuzunden bile patlamis olabilir bu ama gunahini almayayim hic. Suc bizim deyip gecme niyetindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 di said: Eve bir bucuk sene once gelen tesisatciya "su damlatiyor bu" diye sikayet etmistik, basincli suyu tahliye ettigi yerdeki zimbirtiyi tumden kaldirip atmisti yasasin turk akli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 O adam buralarda da degil artik. Tasindi gitti pezevenk baska bi yerlere, yoksa cagirip bi gostermek lazimdi bu ne lan diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ahahah abi adam "bu parca fazla" yapmis direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ustanın iyisi parça attırandır diyorlar ya o ayak olmuş :) edit: şimdi aklıma geldi de adamın ortalarda gözükmemesinin sebebi aynı fantaziyi düdüklü tencerede denemiş olması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Su tesisatçısı, ev sahibi ve senin aranda geçecek sinir bozucu olayları anlattığın topiği görür gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ben de ondan sonraki kiralik ev ariyorum konusunu kestiriyorum ucundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bir kac günlügüne kalacak birilerini arayacaktir önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ev sahibimiz cok cok iyi biri. Bugune kadar her turlu kolayligi yapti adam. Hani birakin kavga etmeyi, alinacagini uzulecegini bilsem konuyu bile acmadan, lafini bile etmeden alir yenisini taktiririm. Oyle inanilmaz fiyatlari da yokmus bu arada bu termosifonlarin. Devasa olanlarindan almadiniz takdirde tas catlasa 500 lira oduyorsunuz. Cogumuz icin saga sola sacilan 2-3 aylik abur cubur parasi niyetinde gunumuzde. Bir de evli barkli oldugumdan hepinizden kolay ev bulurum genclik, sizin gibi "ogrenci mi ? koy gotune" muhabbetine maruz kalmiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 amerikan versiyonları direk roket olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kazanlarının bir kullanım ömrü var ama seninki başka olay montajı yetkili servis bile kafasına göre yapabiliyor, üründen çıkan montaj planı böyle sne şöyle yaptın deyince çok ters bakmışlardı bana http://www.ucuzu.com/sofben-c3622/ferroli/calypso-80-p40571665/ şunlar epey uygun ve sağlam buradki fiyattan daha ucuza bulursun rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Yenisini alirken sorun yasamam pek zira beyaz esyaci bi arkadasim yardimci oluyor bu tip durumlarda sagolsun. Ev sahibini aradik biraz once. Ondan cevap bekliyoruz iste. Her halukarda yenisi alinacak tabi ama adamdan habersiz is yapmak istemedim. Rahat bi 100 lira indirimli alirim heralde. 500 se 400, 400 se 320 gibi. Ne ev sahibine dokunur ucu ne de bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 said: e yerde ters duran termosifonu bulduk. ahuahuaha. bariz adam gibi anlatılınca komik geldi. markası ne termosifonun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar