Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma770-ds3_10.html Fiyatı 75tl dir kutusuyla beraber Ankara içi elden satılacaktır, vatan bilgisayardan alınmıştır bir sene kadar kullanılmıştır oc vb. zorlama yaşamamıştır herhangi bir problemi bulunmamaktadır. Satma sebebim daha üst işlemciye geçtiğim için anakartıda değiştirdim ve elimde duruyor. sıfır fiyatı şu aralıkta http://www.cimri.com/gigabyte-ma770-ds3-770-ddr2-glan-sata2-16x-s940-amd-anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 fiyat çozkel de patide sadece anakart satman zor forum.donanimhaber.com çabuk gider o anakart o fiyattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 donanımhaber de 10 kişi ilgileniyorsa 1 tanesi gerçek alıcı. bu arada kartı cooler master 8 fanlı güzel bir sistemde çalıştırdım, dediğim gibi hız aşırtma vb. yapmadım şu anda almaya kalksanız am3 micro atx anakartlardan çok daha iyi bir anakart bu dizilimi falanda gayet iyi. en üstteki linkten özelliklerini inceleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Benim anakartım ile ilgili bir sıkıntım var şu an serviste sistem , olur da çözemezlerse bu değişicek fln derlerse alırım. 1-2 güne netleşir öms atarım. M3a78 vardı bende de hemen hemen aynı ayarda bi anakart bu bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Chipset ile ilgili bir tamir gördü mü bu cihaz , çünkü yonga seti benim yonga setiyle aynı ve hep sorunlu olarak nitelendiriliyor. Görmedi ise alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sb600 chipsetli anakart için fiyatı normal,çünkü sb600 chipsetli anakartlarla, amd işlemcilerde çekirdek açma işlemi yapılamıyor,ayrıca usb hızı ve sata 2 hdd ilgili performmans sorunları var. Bu chipsetten sonra sb700,710,810 ve en son sb850 cıktı.Cekirdek açma işlemi sb710 ve yukarısında yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kath said: Chipset ile ilgili bir tamir gördü mü bu cihaz , çünkü yonga seti benim yonga setiyle aynı ve hep sorunlu olarak nitelendiriliyor. Görmedi ise alacağım. hiç bir tamir görmedi anakartı değiştirmemin sebebide işlemcimi phenom2 ye yükselttiğim için anakartı da değiştirmek zorunda kaldım ve böylece elimde kaldı bu anakart. nasıl kontrol edilir bakılarak kontrol edilir mi bilemiyorum ama eğer anlaşılıyorsa kartın fotoğrafını upload edebilirim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar