Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Gigabyte GA-MA-770-DS3 Anakart


Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma770-ds3_10.html

Fiyatı 75tl dir kutusuyla beraber Ankara içi elden satılacaktır, vatan bilgisayardan alınmıştır bir sene kadar kullanılmıştır oc vb. zorlama yaşamamıştır herhangi bir problemi bulunmamaktadır. Satma sebebim daha üst işlemciye geçtiğim için anakartıda değiştirdim ve elimde duruyor.

sıfır fiyatı şu aralıkta

http://www.cimri.com/gigabyte-ma770-ds3-770-ddr2-glan-sata2-16x-s940-amd-anakart
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

donanımhaber de 10 kişi ilgileniyorsa 1 tanesi gerçek alıcı. bu arada kartı cooler master 8 fanlı güzel bir sistemde çalıştırdım, dediğim gibi hız aşırtma vb. yapmadım şu anda almaya kalksanız am3 micro atx anakartlardan çok daha iyi bir anakart bu dizilimi falanda gayet iyi.

en üstteki linkten özelliklerini inceleyebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sb600 chipsetli anakart için fiyatı normal,çünkü sb600 chipsetli anakartlarla, amd işlemcilerde çekirdek açma işlemi yapılamıyor,ayrıca usb hızı ve sata 2 hdd ilgili performmans sorunları var.

Bu chipsetten sonra sb700,710,810 ve en son sb850 cıktı.Cekirdek açma işlemi sb710 ve yukarısında yapılıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kath said:

Chipset ile ilgili bir tamir gördü mü bu cihaz , çünkü yonga seti benim yonga setiyle aynı ve hep sorunlu olarak nitelendiriliyor. Görmedi ise alacağım.


hiç bir tamir görmedi anakartı değiştirmemin sebebide işlemcimi phenom2 ye yükselttiğim için anakartı da değiştirmek zorunda kaldım ve böylece elimde kaldı bu anakart. nasıl kontrol edilir bakılarak kontrol edilir mi bilemiyorum ama eğer anlaşılıyorsa kartın fotoğrafını upload edebilirim buraya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...