Overseer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 di said: Ya farkinda degilsiniz ama gercekten kotu bir aliskanlik sizinki. Yani ben sorunluyum, espriden anlamiyorum degil. Cok Guzel Hareketler'de bir sketch vardi, bulabilsem koyacagim, cuk oturacak. Sizi kamerayla kendinize gostermis gibi olacagim =) Neyse bek cekiliyorum aradan, siz devam edin. alışkanlık kötü, sen de sorunlusun. ben de sorunluyum gerçi.
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 meme kavgası çıkmış lan bildiğin. atarlanan arkadaşlar bi balona sıcak su doldurup 5 dakika kadar oynasın yatışır ortam.
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hakemin gideri varda sanki göğsü yok.(eğer o özel sporcu iç çamaşırlarından giymediyse)
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Hakemin gülüşü üzerine adamın olacak o kadar moduna girmeside güzel.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ne tacizi omzuna vurup eyv haken yapicakmis memeye gelmis, hakem hanim da cok tatli gulmus, eglenceli bi ani olmus.
Öne çıkan mesajlar