Overseer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 di said: Ya farkinda degilsiniz ama gercekten kotu bir aliskanlik sizinki. Yani ben sorunluyum, espriden anlamiyorum degil. Cok Guzel Hareketler'de bir sketch vardi, bulabilsem koyacagim, cuk oturacak. Sizi kamerayla kendinize gostermis gibi olacagim =) Neyse bek cekiliyorum aradan, siz devam edin. alışkanlık kötü, sen de sorunlusun. ben de sorunluyum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 meme kavgası çıkmış lan bildiğin. atarlanan arkadaşlar bi balona sıcak su doldurup 5 dakika kadar oynasın yatışır ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 avrupada normal abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hakemin gideri varda sanki göğsü yok.(eğer o özel sporcu iç çamaşırlarından giymediyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 di nin gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Hakemin gülüşü üzerine adamın olacak o kadar moduna girmeside güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ne tacizi omzuna vurup eyv haken yapicakmis memeye gelmis, hakem hanim da cok tatli gulmus, eglenceli bi ani olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar