laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, Şimdi elimizde bir kitap var ve ben bunun tamamını scan etmek istiyorum. Sormak istediğim soru şu: birincisi her sayfayı scan ettiğimizde ayrı bir pdf dosyası olarak kaydediyor. fakat ben bunu tekbir pdf dosyası içersinde nasıl yapabilirim. veya bunları daha sonradan birleştirmek mümkün mü ? 2. sorum ise kullandığımız makine XEROX 6121 MFPN all in one yazıcı/tarayıcı/fotokopi.. Bu aletin içerisinde OCR desteğinin olduğunu söylüyor. yani resimlerdeki yazı dosyalarının text haline çevirilmesini sağlayan bir teknoloji oluyor bu OCR. merak ettiğim. bunu nasıl text' e çevirebilirim. scanden sonra ayrı bir yazılımla mı ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hepsini scan et sonra adobe da merge et tek bir pdf olsun. sonra o dedigin aleti bilmiorum ama abby die bir ocr programi var baya basarili her dil var nerdeyse onu indir koy sayfalarini text haline getirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, Tamam yanında Abby finre reader adlı orjinal yazılımını da hediye etmişlerdi. iyi oldu bu. deneyelim bakalım. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 pdf taramaya başlamadan önce benim hp yazıcıda farklı bir seçenek çıkıyordu tek tek et veya birleştir diye teker teker taratıyor hızlı tarıyor ve kendisi birleştiriyor.. ama bu hpnin yazılımıydı, seninkinde varmıdır bilmiyorum.. ayrıca abby konusuna katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, Scan ederken " çok sayfalı dsy olarak kaydet" diye bi seçenek var. onu seçtim ama yine ayrı ayrı yapıyor. neyse merge edersek problem kalmaz sanırım. bu arada abbyy finereader sorunsuz çalışıyor denedim demin. mükemmel tanıyor resimleri. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 o çok sayfalı kaydet seceneğinden yapıcaksın evet ama onda bir enayilik vardı bende baya ugrasmıstım ama o kısmı neydi onu hatırlayamıyorum.. tek tek yapıncada benim olay baya karısmıstı ama o benim beceriksizligimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 laledevri said: Selam, Tamam yanında Abby finre reader adlı orjinal yazılımını da hediye etmişlerdi. iyi oldu bu. deneyelim bakalım. teşekkürler, iyi forumlar. e adamlar bişey biliyo di mi? ekran kartı degil ki yanında oyun versinler dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, aslında önemli olan benim için OCR yazılımının düzgün çalışmasıydı lakin scan ettiğimiz kitabın bir filmin senaryosunda kullanılacağı için textleri rahat bir şekilde kullanabilmem işimi kolaylaştıracaktır. diğer durumları bir şekilde hallederim zaten. gerekli bilgiyi aldım ben sanırım şimdilik hepinize teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar