Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ubuntuda balazar diye javada yazılmış bi oyun var. sorun şu ki oyunu indiremiyorum. paket eksikliği falan filan diyor. sudo apt-get install balazar'dan sonra python-soya diye bi paketle ilgili hata veriyo, onu indirmeye çalıştığımda libode0debian1 diye bi pakette hata veriyo. o paketide kuramıyorum. ubuntutr forumuna baktım orda bi yazı göremedim. bi şekilde source listesine link ekleyip manuel indirtiyoduk da nasıl olduğunu hatırlamıyorum. bilenler bi yardım etsin plx. edit: son mesaj Package libode0debian1 is not available, but is referred to by another package. This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or is only available from another source E: Package libode0debian1 has no installation candidate
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aptitude update deyip sonra tekrar bi dene bakalim.
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paket ismini verirsen birde ben deneyeyim
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 @di denedim olmadı @hayspat verdim 2 paket isminide, python-soya ve libode0debian1
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 faruk@faruk-ubuntu:~$ sudo apt-get install python-soya komutunun çıktısı. Bağımlılık paketleri arasında libode0debian1 yok. said: The following extra packages will be installed: blt libcal3d12 libode1sp python-editobj python-imaging-tk python-tk tcl8.5 tk8.5 Suggested packages: blt-demo python-imaging-doc python-imaging-tk-dbg python-soya-doc tix python-tk-dbg tclreadline faruk@faruk-ubuntu:~$ sudo apt-get install libode0debian1 said: E: Unable to locate package libode0debian1
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Depolarda libode0debian1 adında bir paket yok. Zaten python-soya da böyle bir paketi yüklemiyor, yüklenmesini de istemiyor.
Öne çıkan mesajlar