cocacola Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 abi ara makası ve ustura :D istediğin şekli ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ısırarak kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kitana said: meteroroakseksüellik toplum tarafından kabul edilir bir hayat tarzı , olmasıda gereken o. ERKEĞİM HÜLAYA diyip mağara adamı olmanın da anlamı yok. Temizliğini yapıcaksın , insan olucaksın. ala ala sakalımızın hesabınıdamı soruyorsunuz artık (kol gögüs sırt bacak kıl etc) günlük temizligini yapan adamın kılından ne zarar gelir. sıçarım metrosexüelinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 toplum diyorum. ha sen diyorsan eyvallah haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 oyw to garbage, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ya hazır böyle gıllı bi konu açılmışken fikrinizi alayım bende :D ben köküne kadar kesmeyi sevmiyorum.(malum yer) acaba ne kadar bırakırsak kızların gözüne çirkin gözükmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bokunu cikartmanin da alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar