Swain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Birkaç ay içerisinde İzmir'e taşınacağız. Bakalım beni oralarda ne dostlar ne eğlenceler bekliyor. Umarım herşey Ankara'dakinden güzel olur.. Sevenime , Sevmeyenime Saygılarımla Duyrulur :D[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? [Bu mesaj Swain tarafından 18 Ağustos 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Swain tarafından 18 Ağustos 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ... [Bu mesaj Swain tarafından 18 Ağustos 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 walla tanışırız bakalım=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yanlız karalama defteriyle alakasını anlamadım?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: yanlız karalama defteriyle alakasını anlamadım? Çızıttıros işte "karalama defteri" yani..[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bari orda yaşadıklarıma kağıda dökcem de de anlamlı olsun.Bu arada hoş geldin 9 eylülde abim var görürsen selam söle ;)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Taşınıyorum diye Ankaraya veda içerikli bir şiir yazsaydın anlardımda olmamış karalama defterinde, neyse taşınır. İzmirde öncelikle kışın ankarada yaşadığın kara karlı kışları unut hatta kar bile göremezsin büyük ihtimalle. 2. olarak Sıcağına alışman zor olacak kalın ankaravari giysilerinden kurtulman gerekecek söleyim bunları. Ama kızları çok güzeldir o ayrı[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bence yazmış bi kaç kezde degiştirmiş demekki çok kötü yazmış şiiri :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 :lol: diemaster şiir ne ayak bea :D adam izmire geliyom diyo sen şiirden bahsediyon onu bunu bırak sende gel izmir'e die :-) ama tek başına başkasını istemem :P[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Click Me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar