UniRoss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Intel E8200 CPU Palit 9600 GT GFX 250 gb hdd Coolermaster 350w Kasa LG DvD-rom Intel Anakart (modelini hatırlamıyorum kasayı açmaya üşendim şuan ) 2gb tek modül ddr2 kingston ram Bir de ayrıca Philips 190cw 19 inch widescreen lcd monitörüm var :) Yanında mause'umu falan vermiyorum lazım o bana ama klavye verebilirim çok lazımsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kasayı açmaya üşeneceğine speccy denen programı indirip tam spec yazsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, 500-550 eder max. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Baal sen takip ediyosun 2. el piyasasını lcd dahil mi 500 yoksa monitör hariç mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 monitör hariç tabiki kasa fiyatı direk. bilgisayar satan genelde monitörünü saklayıp kasa yenilediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 "everest ultimate edition" bu arada gezginler.net de var 10-15mb program yükleyip kuruyorsun türkçe. kasayı açmadan sistemdeki her parçanın marka-model öğrenebilirsin net olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 O sırada pc kapalıydı laptoptan yazıyordum =) Kasayı açmayı üşendim kısmı bilgisayarın açma tuşuna basmaktı :P Intel Pearl Creek DG31PR 'imiş anakartım da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar