PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Büyüyünce kesinlikle sigaraya başlayacam sanırdım.. ama şimdi hiç de öyle düşünmüyorum iste küçükken bütün büyükler sigara içince bende onlar gibi oalcam sanırdım... Hemen ve çok kolay bir iş bulacağımı sanırdım şimdi buldum ama rahat değil astsubaylığın neresi rahatkii.[signature][hline]Yaşasın Bambular...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1 Hereos 4ün mayak bişey olacağını 2 LGS bitince en az 1-2 yıl rahat olcağımı 3 Geliştirilmiş bilgisayarımda sıkılmayacağımı 4 Yazın sıkılmayacağımı 5 Gitarı tamamen öğrenmenin 1-2 yıl sürceğini 6 Yoğurdun plazma olduğunu :) 7 Hayatım boyunca en iyi dostum okanın hep yanımda olacağını 8 İnsanların etrafına yeteri kadar duyarlı olduğunu 9 Dünyada gezilecek bi b.k olduğunu 10 Spawnın 5 milyon olduğunu sanardım :( en iyi dostumun burda olamayacağını hatırladım tekrar.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 20 Ağustos 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zydar tarafından 20 Ağustos 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 -Balet olunca hayatımın kurtulacağını. -Balet olmanın kolay bişey olduğunu. -internetten sıkılmayacağımı[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 öldümü?[signature][hline]Yaşasın Bambular...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: arcane, 20 Ağustos 2004 20:10 tarihinde demiş ki: bişey ters giderse alt f4 çekerim sanıodum, olmuomuş. aynen katiliorm.... bide uo oynayamacagımı sanıyordum..=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
elma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1-kız arkadaşla iletişim konusunda sorun yaşamam sanıyodum 2-amerika ıraka girmez zaten sanıyodum 3-babamınm beni zorla askeri liseye göndereceğini sanıyodum. 4-onla konusacağımı ve herşeyin yoluna gireceğini sanıyodum[signature][hline]www.elma.forumu.com
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ha sigarayı kesinlikle ağzıma sürmiicemi sanıyodum. küçüktük o zamanlar filan...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Hayat bedava sanıyodum[signature][hline]Siamonun Resimleri
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Siamon, 20 Ağustos 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Hayat bedava sanıyodum [signature][hline]Yaşasın Bambular...
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 -kız arkadaşın oolunca rahatlarsın sanıyorumdum. -yurt dışına gidince adam olucam sanıyordum. -250 soruda 10 yanlış yapınca kendimi bişey sanıyordum. -Beni leylekler getirdi sanıyordum [şaka :P] -kılları kesince bida çıkmıyıcak sanıyordum. -matematik öğretmenini sinirlendirince bana daha fazla not vericek sanırdım.[signature][hline]Mavi D'uinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit
ugurerro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben sevmek sevmek isterdim nerden bilirdim sevenler ağlarmış.. Sevince mutlu olunur zannederdim
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yarasaları tavuktan büyük sanardım[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Napoleon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Beni sevdiğini zannediyordum, meğerse sadece "arkadaşmışız".[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 -Asla yenilmem sanıyordum -Kötü insan yok sanıyordum (çocukken çok saftım bea :)) -Birine sevdiğini söylemenin kolay olduğunu sanıyordum -Kendimi çok biliyor sanıyordum[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 - HL 2 çıkar sanıyordum - Show Tv sansürlemez sanıyordum - Kanal D X-Man in içine düblaj olarak etmez sanıyordum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 -paticiğin yaş ortalamasını 20 falan sanıyodum (kinaye değil gerçek) -üniversiteyi bibok sanıyodum -içince bidaha ayılmam sanıyodum -cüneyt arkını robot sanıyodum ..[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Napoleon, 21 Ağustos 2004 00:18 tarihinde demiş ki: Beni sevdiğini zannediyordum, meğerse sadece "arkadaşmışız". ouch +97x2
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kız arkadasım olmadıgında derdım olmıyacagımı sanıyordum[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee
Öne çıkan mesajlar