Pha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Kaç gibi gelicen? Ben de geleyim şut falan atarız en kötü, ama top yoksa sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hakaaaan duy bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Topu ben getirdim geçen perşembe, orada bıraktım bizimkilerden birisi almıştır muhtemelen serhat almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 asdasd 3 top war benim arabanın arkasında suan yahu cok gec uyandım sunu gormek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 var mı bu pazar aksiyon, bide nerde oynuyosunuz nasıl gelebilirim Kadıköy'den. Buralardan gidicek varsa beraber gider miyiz? p.s. Topum var benm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar