Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LombaK Cup # 4 "Race War Time"

LombaK_Knight

Öne çıkan mesajlar

Oymanq said:

Haftaya cuma yapsak daha iyi olur. Ben , venom , vendetta bu cuma gelmemizin imkanı yok. Evde değiliz çünkü şuanda antalyanın serin sularında kas apmsi yapıyoruz. Haftaya cuma olursa hepimiz girebiliriz :) .

Haftaya cuma ikinci bir race war yaparız. Bu cuma olanı iptal etmeyelim. Var olan oyuncularla oynanmasının bir zararı dokunmaz sanırım. Oyuncu seçimi ve mekanik konusunda öneri ve yardımlara açığız. Huun kardeşim sen müsait misin cuma akşamı?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu seçme olayı için şöyle bir fikrim var:

"Race War"da yer almak isteyen oyuncular "Ben Toss'u temsil etmek istiyorum" gibi bir msj atacak thread'e. Daha sonra taraftarlar (Toss, Terran, Zerg taraftarları) oy kullanacak ve (kendinize oy vermeyin, ayıp lan) ırklarını temsil etmesini istedikleri top 4 oyuncuyu özel mesajdan bana atacak. Herkesin sadece 1 ırka oy kullanma hakkı olacak. Yani ben hem Terran takımı hem Toss takımı için oy kullanamam. Neticede oylar sayılacak ve en çok puan alan 4 oyuncu o ırkı temsil etmeye hak kazanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortağım Huun'la yaptığımız görüşmeler sonucu Race War ertelenmiştir. Onun yerine bu cuma "LombaK Cup # 4 - Single Elimination" yapmaya karar verdim. Cuma saat 19:30 / 20:00 civarı başlangıç saati. Kurallar genel olarak eski turnuvalarla aynı olmakla beraber bir kaç kuralı değiştirebiliriz. Detayları 1-2 güne eklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

arcane knight* yapıyor turnuvayı, ben değil.

*: anlam bütünlüğü açısından bunu tercih ettim. knight arcane çok saçma olur. böylece bu adamın nick sorununa da çare bulmuş olduk.

Topu bana atma lan. Beraber yapıcaz işte. Bu arada foruma katılanların listesini spoiler şeysi ile koyuyon ya (oyuncuların birbirini kolaylıkla bulması için) onu da sen halledicen birader. Ben anlamam o işlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...