ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 müdür sordu sabah gelir gelmez. kafama takılır şimdi akşama kadar bulamazsam. elimizde 2 tane fitil var. 1 tanesinin yanma süresi 1 saat. diğerinin yanma süresi 30 dk. 1 saatlik olan yada yarım saatlik olanı yaktığımızda eşit olarak yanmıyor. yani 1 saatlik olan fitili yaktığımızda yarısına kadar yarım saat geçmiyor 10 dk da geçebilir 40 dk da. aynı şey yarım saat yanan içinde geçerli. aynı anda yaktığımızda, yarım saati hesaplayabiliriz ama benden istenilen 45 dk yı nasıl hesaplayacağız. not : saat yok elimizde. saate bakamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 2 fitilin de yanma hızı ve zaman grafiği lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 once 1 saatligi iki tarafından yak sonra 30 dakkalıgı iki tarafından yak oldumu snaa 45 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 "ilk fitili 2 ucundan da yakarız ve yarımsaat yanar..bu sırada 2.fitil de yarım saat yanmış olur dier ucunu da yakarız 15 dk da o yanar.toplam 45. dk yanmış olur ikiside." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 _Tora_ said: once 1 saatligi iki tarafından yak sonra 30 dakkalıgı iki tarafından yak oldumu snaa 45 dakka sonra 2. fitili yak derken ne kadar sonra ? aynı anda desen neysede nomsaR said: "ilk fitili 2 ucundan da yakarız ve yarımsaat yanar..bu sırada 2.fitil de yarım saat yanmış olur dier ucunu da yakarız 15 dk da o yanar.toplam 45. dk yanmış olur ikiside." 2. fitil yarım saat yandıktan sonra bitiyor ama. yarım saat onun bitme süresi. anlamadım ikinizinde yazdığını eğer sizde şurayı anlamadıysanız tekrar bi yazın fitiller eşit olarak yanmıyor mesela yarım saatlik fitilin yarısı 5 dk da yanarken diğer yarısı 25 dk da yanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hocam tamam da ne fark eder, şimdi sen bir saatlik fitili yaktın dimi solundan aynı anda 30 dakkalık fitili yaktın 30 dakkalık fitil bitince 1 saatlik fitilinde 30 dakkalık kısmı yanmıs olucak ardından sen de gidip 1 saatlik fitilde kalan 30 dakkalık kısmın diger tarafından da yakıcaksın 15 dakka da ordan yanıcak etcek snaa 45 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 iki tarafindan da yaktin mi 15dakikada yaniyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 noktalama işaretlerini kullansan aslında belki faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ihavetwoproblem said: _Tora_ said: once 1 saatligi iki tarafından yak sonra 30 dakkalıgı iki tarafından yak oldumu snaa 45 dakka sonra 2. fitili yak derken ne kadar sonra ? aynı anda desen neysede sen 1 saatlik fitili 2 tarafından yakınca 30 dakka sonra bitecek o fitil dimi? o biter bitmez de 30 dakkalık fitili iki tarafından yakıcaksın, o da 15 dakka surecek homojen olup olmamamıs onemli deil fitilin. Atıyorum sol tarafından ates hızlı ilerler sag tarafından yavas ama her sekilde yarı zmnında o fitil biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 _Tora_ said: once 1 saatligi iki tarafından yak sonra 30 dakkalıgı iki tarafından yak oldumu snaa 45 dakka cevap şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 neyse ben personelden fitil isteyip deneyerek yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 harbi 2 taraftan yakmak aklıma gelmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ihavetwoproblem said: neyse ben personelden fitil isteyip deneyerek yaptım. hauhauhauaha of çok iyimiş en temizi denyerek öğrenme görmeden olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hanzade bilmisti bu sorunun cevabini var misin yok musunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kaldı mı dohuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 var mısın yok musun da microsoftlu eleman sormuştu bunu yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kim sordu ne etti bilmiyorum var mısın yok musunuda izlemiyorum müdür sordu sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar