Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık gamer sistem (ultra)

BaaL

Öne çıkan mesajlar

darksiders,starcraft2,crysis warhead, wow var oyun olarak hepsinde açılabilecek bütün ayarlar köküne kadar ultraya dayanmış durumdayken en ufak bana mısın demiyor. sc2 de bütün ayarlar ultra shadow reflection vs dahil. 62 fps sabit her combat.
crysis de aynı şekilde.

- Gigabyte GA-P31-DS3L anakart
- intel core2duo E8400 3.0ghz , 1333mhz fsb , 6mb cache
- üstüne thermaltake güzelce fan var kafam kadar, işlemci 3.6ghz de çalışmakta 42 derece! oyundayken.
- kingston 2x2 = 4gb 800mhz ram
- gigabyte gtx275 1gb oc edition
- 250gb samsung sata hdd
- everest güzel bir kasa, içindeki ps'i değiştirdim->
- thermaltake 600w psu
- ld dvd rom

elime 500-600 tl geçti i7 işlemciye geçmek için anakart değiştirmem gerekiyor, e haliyle bi ton değişiklik olacak, olmuşken sistemi değiştireyim diyorum. bu sisteme ellemeden 2 sene gidersiniz rahat. diablo3 falan da oynarsınız gayet güzelinden. zaten sistem olarak satılmazsa ben de kullanmaya devam ederim.sistem çok stabil 2-3 günde bir restart atıyorum, pc'nin takılıp göçtüğü falan en son tarih... yok, hiç olmadı sanırım 5-6 aydır. resimdeki sıcaklık değerleri 4 saat sc2 oynadıktan sonra alınmıştır.

toplam fiyat : 1300 tl, pazarlık payı yoktur, parça parça satımı da yoktur.

sistem

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ek olarak, ekran kartı 3-4 aylık. garantisi mevcut.
psu da 1-2 aylık.sistemin geri kalanını forumdan tharkas'dan almıştım 4-5 ay kadar önce. onların kutuları garantileri malesef yok. ama her parçası temizdir.

sistemin sıfır exa-vatanbilgisayar fiyatı 1750-1900 arası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...