Geez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 itemlerin şeklini nasıl değiştiriyoruz ya, bilen varsa bi yardım pilis
Harir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Abi aç item penceresini , appearence yazıyor aşağıda.Tıkla ona.Slotlar boşalıcak.Sonra görünmesi istediğin itemları yerleştir. Rvrstatstab mı öyle bir add on var.O varken yapamıyorsun.Disable etmen gerekiyor onu.
Geez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Harir said: Abi aç item penceresini , appearence yazıyor aşağıda.Tıkla ona.Slotlar boşalıcak.Sonra görünmesi istediğin itemları yerleştir. Rvrstatstab mı öyle bir add on var.O varken yapamıyorsun.Disable etmen gerekiyor onu. sagol haririm :D
trathias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bak bak bak hem oyunu bırakır ehm de millete tavsiyelerde falan bulunuyo ozledin di mi 2 gunde oyunu
Harir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bişey değil abi. Yok be trat hiç özlemedim valla.Bi rahatlama geldi.Vicdanen rahatladım sanki:DAma muhabbet falan iyiydi onu özlemiş olabilirim:)
Öne çıkan mesajlar