Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Selamlar.Belli aralıklarla böyle başlıklar açıyorum gelişmeleri takip etmek için.Gece dışarı çıktığımda eğlenmek için farklı mekanlar arıyorum.Oturup arkadaşlarla sohbet için çok iyi yerler var zaten bildiğim,onları sormuyorum.Daha çok programlar ve eğlence organizasyonları merak ettiklerim.Şu ana kadar Rock ve Pop tabanlı bar programlarına gittim daha çok.O da sıktı artık.Aynı basitlik,aynı şarkılar,aynı durağanlık. Düzgün performans izlemek isteyince jazz çalan yerlere gidiyorum zaten.Jazz içinde Aksak,Sardunya's falan var. Ben biraz daha farklı bi konsept arıyorum.Daha çok dansın hakim olduğu bişeyler.İlla performans olmasına da gerek yok.Mekan gerekli atmosferi yakalamış olsun yeter.Tarza gelirsek...Pop,kopkop,trans,techno gibi şeyler değil aradıklarım.Reggae çalan ve insanların dans ettiği biyer olabilir mesela.Veya latin çalan biyerler olabilir.Eskiden Hilton'un zemin katında vardı mesela salsa yapılan biyer. Var mı böyle güzel mekanlar,organizasyonlar İzmir'de takip edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bize gel osmna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Crazy House Party yapcaksak gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://www.aandmsounds.co.uk/PHotos/back_disco_anim.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 80lerde varmış biz yetişemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Valla yok heralde kimse yazmadığına göre.Hafta sonu bi keşif gezisine çıkmak lazım demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Reggae Izmir'de olu gibi bisey. Zamaninda The Wailers gelmisti atlas pavyonuna da 30 kisi falan vardik heralde konseri dinleyen ama helal olsun adamlara hic bozuntuya vermeden bi guzel calmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Sırf Reggae olmasına gerek yok ya Funk olsun 70ler 80ler popu olsun.Ne bileyim eğlenceli bişey olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Yanlış hatırlamıyorsam 19 diye bir mekan var, gazi kadınlar sokağanında ilk başta sağda, orda salsa geceleri oluyor her hafta sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar