Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sığınak yatak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en güzeli saat 4 e kadar uyuyanlar için diğer aile üyelerinden koruyor[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
hmm cok guzelmis=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:
Oky, 20 Ağustos 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
tabut olarak da kullanılabilir.

+1

buna giripte uyuyanlar havasızlıktan öleceği için (şahsen ben çok hava solurum hatta katlederim), işi kolaylaştırmak için tabut gibi yapmışlar zate..[signature][hline]Mavi Kelebek
Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 20 Ağustos 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehu. hava alıyo zaten. ama istersen dışardan diil hava tankından da hava alabiliyosun. zehirli gazdan koruyo sen havasızlıktan boğulucam diyosun. tööbe yarabbi.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
*!birden kendisini içine zorla sokuyorlarmış gibi hisseder*
ne olursa olsun, isterse su yatağı olsun içinde, beni hiçbi kuwet oraya sokamaz tımam mııı?

:-)[signature][hline]Mavi Kelebek
Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
Oky +1

tabuta benziyor ama teknoloji harikası
hiipermetroik bi yatak [ nededim bende bilmiyorum]

ama hava alman için bile sistemi var yani ölmüyorsun korkma tank gibi yatak daa ne :)

bide artık heralde ev di kiraydı kimse takmaz bi bu yatakdan alır sokakda yaşır yeni nesil böle olucak heralde
[signature][hline]Mavi D'uinlorie / the human
Elladan Ancalímon / the elf
Fredegar Loamsdown / the hobbit

[Bu mesaj -Deniz- tarafından 20 Ağustos 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yawe bu ne ya Alien filmindekiler gibi...
Yawe üzerine beton düşünce kapağı nasıl açacaz... içeride uydu telefonu varmıki yardım isteyecez ya çişimiz gelirse ne yapacaz... bu mantıkla o yatağın ev versiyonu yapılsa fenamı olur?[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
Oha ya tabut gibi :D:D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Eheh bende olsa böyle bi yatak onu tabut gibi yapardım. Yani dış görünüşünü değiştirirdim. [signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..

[Bu mesaj zydar tarafından 20 Ağustos 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zydar tarafından 20 Ağustos 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu ne yaa dondurulup 300 yıl sonra çözülecek miyiz bununla? :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
oooo yalan
insanlrın korkuları üzerine kar yapmayı planlayan insanlr bunlar

öleceginiz varsa ölürsünüz takmayın. 11 eylül sornası amerikalıların gaz maskleeirne saldırmaları gibi

biraz akışına bırakın yahu[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
her gün bu !makina! nın içinde uyunurmu be bu mikroplardan korkupta steril balon içinde yaşamak gibi bir şey yapmayın adamı deli eder valla[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...