dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Здравствуйте как дела? zdravstvuyte (copy paste yaptım) kak dela? öteki de direk как дела? kak dela dylan la whiplash mi ne vardı rusça bilen. bi de belarus'a giden vardı ama o kendini kaybetmiştir belarusta diye düşünyor uzmanlarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 zdrazsvüyçe kakçzila diye okunuyo o. tam veremedim vurguları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 как дела? okunuşu da şöyle kak zdçila zdç evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 drasvite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 rusçayı mehmet ali erbilden öğrenen bir nesiliz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 update patch v1.1 ts kak tsila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dıbrıçka yada mıbrıçka dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 fede said: zdrazsvüyçe kakçzila diye okunuyo o. tam veremedim vurguları yaa zaten bu d ile c arası bir sesleri var.Anadili türkçe olup da o sesi verebilen insan bayaa bi yeteneklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Dobre deyn Dobre veçır Dobre Utrom Bunlar iyi akşamlar,günler ve sabahlar godzillaya benzetebiliyorsan benzet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 rusça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 biz kagdela diyoduk, o dur iste zaten yukarda yazmislar. post kasmak icin tekrarladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar