zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Heffer, 20 Ağustos 2004 21:21 tarihinde demiş ki:penguen almaya karar verenler hiç durmasın direk saldırsın alsın yiğit özgür yeter:) Tavşanlar, Selçuk Erdem, Komikaze ve Yiğit Özgür yeter desek daha doru :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 size bikaç yiğit özgür diyaloğu yolliyim mi? :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 - buyrun - merhaba..ben i$ ba$vurusunda bulunmu$tum da..biz sizi arariz demi$tiniz... - evet - aramayinca korktum ba$iniza bi$ey geldi sandim.her$ey yolunda mi? - yolunda..yolunda - oh..oh..yarin gelip ba$liim o zaman ben - hah..hah.hah..hass.ktir ************** tip: meraba.. biz amatör olarak dinle ilgileniyoruz da.. bir ustadan yardım alalım dedik.. imam: amatör mü?.. nası amatör?... tip: isterseniz önce işlerimizi gösterelim.. bunlar nacizhane benim yazdığım ayetler. imam: la yürüyün gidin tövbe tövbee.. tip: fotokopiyle kutsal kitap da çıkarttık.. adı: incir.. bakmak ister misiniz? imam: la havle vela kuvvete illa billa.. tip: hah.. onun yerine lay lay loyloy lom düşündük. imam: la havle vela kuvvet.. ************* cemaat camide oturmus, kapida elinde iki raket olan gozleri firdonen bir adam.rahle onunde oturmakta olan hoca. hoca : yeni musluman olan arkadasiniza yer acin bakiyim... hosgeldin hans... o ney len elindeki?.. hans : sabeh namazi iki raket dediler ************** 5 tane adam oturuyolar barda.. bir - lan okuldayken en şamata sınıf bizimkiydi, hep okulu asardık iki - o da bişey mi.. biz hocayı dövdük. üç - ohoo biz sınıfı yaktık.. dört - (ellerini havaya kaldırıp büyük bir gazla) biz o...spu çocuğuyduk! beş - yürü be!.. ****************** (polis sarhoş bir sürücüyü çevirmiştir, elemanın sarığı ve çember sakalı vardır) -üfleyin... -memur bey evladım ben alkol kullanmam imamım ben. -okuyup üfleyin o zaman ehe he... üfle len! **************** -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... **************** adamın biri arkadaşını azarlamaktadır "yahu insaf lan.. hiç o laf söylenir mi, akıl var mantık var lan! akıl var mantık var!" o sırada akıl hastanesinden kaçmış bir zatı muhterem duvardan sepet sarkıtmaktadır: "kaçtan veriyosun kardeş?" ******************************[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 E tabi bunlar karikatürde iken daha komik oluyo :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 jxvnhjdlbfsb[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Öne çıkan mesajlar