Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notebook'tan anlarım diyenler!

Marinero

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:
...

ama almadan once arastirmak lazim biraz galiba, cf11 serisi sony tarafindan temmuz ayinda "asiri sicaklik, kasada deformasyon ve kullanicinin ellerinde 2. derece yanik tehlikesi" sebebiyle geri cagrildi. yaklasik yarim milyon unite. kafadan yarisi avrupa ve orta asya.

...

yuh. yanıcı maddeyle yaklaşmayın etiketi de verselerdi bari.
Sosyal ağlarda paylaş

max 2250 ytl para verebilirdim ve notebook'u aldım. Asus n61jq serisini tercih ettim. normal fiyatı 2000 ytl olan aleti seagate 1 tb harici hd ,bir adet case canta ,50 lik dvd, 8 gb usb filn böyle bi kampanya ile 2150 liraya aldım.

su ana kadar tüm zorlamaları denedim bilgisayarda ısınma sorunu yok. ekran kartının performansını sen oyuna yada herhangi bir programa girmeden önce kendin arttırıyorsun bu sayede güç vs onlardan tasarruf ediyorsun..

özellikleri özetliyim
* İşlemci Üreticisi : Intel®
* İşlemci Modeli : Core™ i7
* İşlemci Numarası : 740QM
* İşlemci Hızı : 1,73 GHz turbo boast 2,60 Ghz
* Bellek : 4 GB
* Disk Kapasitesi : 640 GB
* Ekran Boyutu : 16"
* Ekran Kartı Belleği : 1 GB
* Ekran Kartı : ATI HD 5730, 1GB DDR3
* Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB
* Ekran Kartı Türü : Harici
* Max. Bellek Desteği : 4 GB ddr3
* Optik Medya Türü : Blu-Ray ROM
* Görüntü Giriş ve Çıkışları : HDMI, VGA

paticik size sordum aldım şimdi yamuk yapmayın :) 2000 lira bütçe ile alabilecegim en iyi bilgisayar oldugunu düşünüyorum.. (işletim sistemimin i7 olması şarttı)

ayrıca pinti bilgisayar firmaları artık bilgisayar cantası hediye etmiyor, izmirde heryerde böyle ya.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

gule gule kullan tabi de, ben saka yapmiyordum.

bi arastirmak iyi olur daha sonradan uzuntu cekmemek icin.

http://esupport.sony.com/perl/news-item.pl?news_id=401&template_id=1®ion_id=1

kardesim ben anlamadım olayın sony ile ne alakası oldugunu sanırım bu yazdıgın msj bana degil.

dediginde haklısın ama arastırmak lzm mesela vakti zamanında toshiba a200 1 ah ilah iken girip aldım hemen arastırmadan. hayatımda en büyük pişmanlıgımdır kendisi.. bilgisayar bildigin bacaklarda yanıklara neden oluyordu.. arayıp bildirdigimde ise ısınıyor diye sizde masada kullanın diyen bir teknik servise sahipti.

asustan memnun olmayan çevremden duymadım.

aldık artık bakalım başımıza neler açacak..

teşekkür ederim herşey için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...