Sin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bayanlarda gebelik nasil anlasilir... su test aletleri instant sonuc verir mi... AfterPill ler hakkinda bilgisi olan var mi? Soylendigi gibi 48 saat icinde kullanmak mi gerekir.... Kisistli zamanim var konu hakkinda bilgisi olan yardim ederse sevinirim....[signature][hline] Mystry This is yours.... SF,CA あらだ ありがた ありだ すき じゃぱねせ とばっこ
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ayrica afterpill lerin side effect i varmidir... Ve eczanelerden direk alinabilir mi? Yoksa hastaneyemi gitmek gerekir felam...[signature][hline] Mystry This is yours.... SF,CA あらだ ありがた ありだ すき じゃぱねせ とばっこ
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 en uzun 24 en kısa 1 saat icinde ögrenirsin am istersen kadın doc.larına git baksınlar olay neyle ve kiminle ilgiliyse [Bu mesaj Manu tarafından 18 Ağustos 2004 07:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hasteneye gitmek gerekmez. Eczaneden hemen alıp kulan bilrisin
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 obs öldürdün beni ahaha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Valla ayni dili konusmuyoruz galiba afterpill lerin side efecti vaay bee ne diyim...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya abi biliyonuz amerikada yasiyorum artik alistik ingilizceye eheh... korunma yapmadikda benim japon nisanlimla Kiz hamileyim felam diyor ole bi korku var su an ustumde ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi...[signature][hline] Mystry This is yours.... SF,CA あらだ ありがた ありだ すき じゃぱねせ とばっこ
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 en kotu igtimal aldırrısın hazır ol bence :D
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 orda ki arkadaşlarına sor bence bunları, o after pillleri burda bir kaç eczane de gördüm. yan etkisi muhtemelen hayvan gibi vardır(tahmin sadece), ve yanlış hatırlamıyorsam 48 saat mi 72 saat gibi bir zamanı var onların. hem amerika dasın işte gidin bir doktora konuşun edin.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 tavsiyeler icin sagolun en iyisi yarin sabah hastaneye gitmek[signature][hline] Mystry This is yours.... SF,CA あらだ ありがた ありだ すき じゃぱねせ とばっこ
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yan etkisi yüksek ve 72 saat icinde kullanilmasi lazim...Bu mesaji görünce bi arkadasimi hatirladim, oda telefon acmisti zamaninda, sictik olm diye :D[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
bega Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 afterpill lerin süresi 72 saate kadar çıkıyor ama başarı oranı düşüyor :( en iyi etkiyi 12 saat içinde gösterir. bilimum eczanelerde test aletleri, bulunur. tabi yine de en iyisi durex vs. takılmak, soora bööle kasmamak :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 12 > 48 > 72 saat şeklinde etki sıralamasıyla afterpilller. 72 saatte artık işe yaramaz hale gelmiş oluyor sanırsam, ama zaten 12 saatte bile etkisi 70% gibi. Eczaneden direk alabiliyorsun evet, ve yan etkisinden bihaberim, yazar hepsinde zaten mutlaka. Yalnız kız hamile olduğuna kani olduysa 72 saati biraz geçmiş olması lazım salt huzursuzluk değilse olay, dolayısıyla afterpill işe yaramaz. Bir eczaneden predictor falan alıp kontrol et, rahatlayın ikiniz de. Yok hala tereddütünüz varsa o testler de 100% güvenilir değil tabii ama bir uzmana görünürsünüz kesinşleşir. Şuraya da bir göz at istersen. [signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. [Bu mesaj Nefr tarafından 18 Ağustos 2004 10:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 madem nişanlısınız bebek aranızdaki bağı güçlendirir daha ne[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Obscura, 18 Ağustos 2004 07:31 tarihinde demiş ki: naaptın lan kıza :P ahahahah=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Obscura, 18 Ağustos 2004 07:31 tarihinde demiş ki: naaptın lan kıza :P aynen:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 niye hep naaptın kıza derler,belki kız yapmıştır olamaz mı :-p[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Şapkasız çıkmam abi (anlayan anladı)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bünyeden bünyeye değişiyo. bazılarında hiçbi yan etkisi olmayabilir. çoğu 72 saat içinde kullanılmalı, ve ne kadar erken kullanılırsa o kadar iyi.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 72 saat içinde kullanılması gerekiyor. Ilk hapı aldıktan 12 saat sonra diğer hapın kullanılması gerekiyor. Yani ilişkiden sonra olabildiğince çabuk kullanacaksın hapı (ehe edit: sen kullanmıcan haha), sonra 12 saat sonra bir tane daha alacak. Çabuk alma sebebi etki/tepki olayı. Olm mrödak, n'aptın be. Sınır dışı edecekler seni haberin yok bre. Ayrıca kız hamile olduğuna kanaat getirdiyse (gerçekten) 72 saat çoktan geçmiştir.Bu durumda yapılacak tek birşey var. O kadar aklın olsun artık.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 18 Ağustos 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
hella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 benzer bi olay gerçekleştiydi kanadada, hastaneye gidiyosun, afterpill ini alıyosun olup bitiyo, ama bi kaç gün hasta ediyo fln mide bulantısıydı vs. siydi. ciddi bişey değil ama. [signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 18 Ağustos 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 japon yenge ha? ne zmn tanıştırcan bizi hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
elma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 edit.. [Bu mesaj elma tarafından 18 Ağustos 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar