barnacle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 acaba manisa mı daha kötü yoksa buca mı?
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hammerzeit said: belli. manisa-buca maçına gel bizim tayfayla tanıştırayım seni o zaman fikrin değişir belki. ne dersin??? Sanmam.
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 neyse beyler benim paketler geldi kaçayım bu forum güzelmiş sevdim sevdim görüşürüz fede kardeş ADANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Dartanian said: hammerzeit said: belli. manisa-buca maçına gel bizim tayfayla tanıştırayım seni o zaman fikrin değişir belki. ne dersin??? Sanmam. http://www.youtube.com/watch?v=TEz-V-cd6NE
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hammerzeit said: neyse beyler benim paketler geldi kaçayım bu forum güzelmiş sevdim sevdim görüşürüz fede kardeş ADANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bende sevdim iyi forumlar.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Spil dağı insanın üstüne üstüne geliyo.Takılabilceğin pek bi mekan yok.Şehir çok tutucu.Dolmuşa bindim oturcak yer yok diye adam kadının yanına oturdu,şöför bağırdı çağırdı kavga falan çıktı şaşırdım. Maça gitcek olsam Karşıyakamın maçlarına giderdim ;)
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kilo ver abi biraz, sağlıklı yaşamak candır.
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Eralp said: kilo ver abi biraz, sağlıklı yaşamak candır. künefeler çok tatlı abi ama :)
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 az once iskender indirdim mideye :) cok keyifliydi paylasmak istedim
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ben de dün gece big king xxl +12li soğan halkası yedim sonra uyumakta bayaa bir zorluk çektim
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ıyyy big king mi çok kötü abi geçen yiyeyim dedimde bitiremedim bildiğin ekmek arası kıyma
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 mutlulugu yemekte aramak ...... =/ silkelen kendine gel hammerzeit. nickinle bile celisiyosun yani, halt! BASLIK BILE XXL LAN!
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Esnaf said: ıyyy big king mi çok kötü abi geçen yiyeyim dedimde bitiremedim bildiğin ekmek arası kıyma ekmek arası kıyma güzel bişi ki
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Başlığa girince karnım acıktı. param yok fakirim, ne yiyim. 2 liralık ruffles ile kola var olur mu?
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 FromTheHell said: yaprak ye. yaprak döner.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 küheylan said: Başlığa girince karnım acıktı. param yok fakirim, ne yiyim. 2 liralık ruffles ile kola var olur mu? Sen tavuk döner ye.
Öne çıkan mesajlar