Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Arkadaslar yakın zamanda 12 senelik kaplumbagam öldü :( Sonra 5 yıllık tospagam öldü nedeni ise onlar için özel tozlardan ve ilaçlardan kullanmamamış olmam :( bilmiyordum ötenazi hakkını kullanmasını istedim ama Veteriner bana yaşama ihtimalinin oldugunu söyledi kendisi ile çok oynardım çok sevimliydi beni görünce kafasını dışarı çıkarıyordu gıdısısı okşayınca resmen gülüyordu :( ben yaşadım artık çok daha iyi bakabilecegim sorunlarını falan herşeyi iyi biliyorum geçen gün albümde biri kaplunbagalarının resmini koymuş hemen almak istedim alıcam şimdi çok şekerler.[signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ii de kaplunbağa ne? kaplumbağa gibi bişii mi?[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Kapluş! Çok şirinler :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 he onun gibi bişey zuahahaha.[signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Benimde bir tanıdığımın 12 yaşındaki kaplumbağası öldü Üzüldük valla ama hayvan 1 hafta boyunca can çekişti resmen :( Albüme kaplumbağalrını atan kişi benim :) Ben kaplumbağalarıma her hangi bir ilaç kullanmıyrum kullanayımmı kaub sertletirci , vitamin filan Kaplumbağa alırken gözleri parlak mı , hareketli bi hayvanmı bunlara dikkat et..[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar