rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CatSUg0KyAM Sonuna kadar seyredin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moratio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Tavsiyem sesi sonuna kadar açıp izlemeniz yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Moratio said: Tavsiyem sesi sonuna kadar açıp izlemeniz yönünde. zoeken mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 DeathWarrioR said: Moratio said: Tavsiyem sesi sonuna kadar açıp izlemeniz yönünde. zoeken mi var? Keşke zoeken olsaydı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi nası bi ses o ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi adamin sese nolmus ole :( hastaligi falan var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sondaki omg god da daha iyi çıkıyor... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahahahaha sonu da çok iyiymiş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 mumkun mu 4 dakikada boyle bisey olabilmesi ? [sc oynamadim ondan soruyorum, (ayrica adam fena vitaminsizmis)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 mümkün deil tabiki geyiktir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ladderda arkadaşıyla karşılaşmıştır böyle geyik birşey çekmişlerdir. Diğer vidyolarına bakınca karşıdaki elemanın wowdaki arena arkadaşı olduğunu da görüyoruz adsdf. Ve sonunda droneları çekmesi asddas priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 server battle.net serveri olmayablir. bilmiyorum mümkünmü ama, beta sırasında çekilmiş bir video olduğundan mümkün olma ihtimali var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 cambazct said: mumkun mu 4 dakikada boyle bisey olabilmesi ? [sc oynamadim ondan soruyorum, (ayrica adam fena vitaminsizmis)] Protosun üstünde ismini görmüyoruz. Bağlandıktan sonraki kendi videoları. Zerg hiç bir şey yapmadan protosu geliştiriyor daha sonra zerg yeni başlamış gibi davranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 rocker_tr said: cambazct said: mumkun mu 4 dakikada boyle bisey olabilmesi ? [sc oynamadim ondan soruyorum, (ayrica adam fena vitaminsizmis)] Protosun üstünde ismini görmüyoruz. Bağlandıktan sonraki kendi videoları. Zerg hiç bir şey yapmadan protosu geliştiriyor daha sonra zerg yeni başlamış gibi davranıyor. bu daha mantıklı gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 valla bu sese 2 dk. dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 MarinZ said: valla bu sese 2 dk. dayanamadım. Öyle bir sesim olsa hergün dayak yerdim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar