Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Evet güzel oyun tavsiye ederim... Ama bir sorum var.... Bu teleport stoneların ikisini de aldıktan sonra barracksa teleport olmak istiyorum çalışmıo diyor... Normal yoldan gitmek imkansız gibi daha level 3üm ve bir büyücü olarak hemen ölüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 barracks dediğin yer neresi?[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 şehir dışında... yardım çağırmak için gitmek gerekio.. ama neyse ben gittim koşarak :) orclara bulaşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mükemmel bir oyun bana göre diablo'dan daha güzel.Hem etkileşim daha fazla,hem görevler daha çok,oyun süresi daha uzun,oyunu oynarken kendini o dünyanın içinde hissedebildiğin nadir oyunlardan.Ayrıca oyun istediğin kadar güçlenebilmeni sağlıyor.Alınması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 şu windowsa geri dönme işini nasıl halledittiniz??? yoksa olmadımı?? deli oldum 3 defa wizard olarak başladım ve şu windosa geri dönme sebebi yüzünden soğudum oyundan.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben hiç begenmemiştim,o grafikler nedir aman allahım.. evlerden uzak.[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Tarist belki grafikler orta halli olabilir ancak oyunun sonuna yaklaştım sanırım ve bu kadar keyif aldığım oyun sayısı pek fazla değil.Kesinlikle denenmesi gerek. Odune senin windowsunun sürümü me ise sorun çıkartabilir.Çünkü o sürüm bütün oyunlarda sorun çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Oynadım bi süre bence çok güzel oyun ama diablodan özenti oda var tabi :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 diablo kadar olmasın iyi oyun bence. ama sacred bu oyunları dağıtabilir.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sacred nedir nerden bulunur ss ? :)[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Güzel oyun bu aralar baya oynuyorum[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar