Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divine Divinity

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet güzel oyun tavsiye ederim... Ama bir sorum var....

Bu teleport stoneların ikisini de aldıktan sonra barracksa teleport olmak istiyorum çalışmıo diyor... Normal yoldan gitmek imkansız gibi daha level 3üm ve bir büyücü olarak hemen ölüyorum...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Mükemmel bir oyun bana göre diablo'dan daha güzel.Hem etkileşim daha fazla,hem görevler daha çok,oyun süresi daha uzun,oyunu oynarken kendini o dünyanın içinde hissedebildiğin nadir oyunlardan.Ayrıca oyun istediğin kadar güçlenebilmeni sağlıyor.Alınması gerek.
Mesaj tarihi:
şu windowsa geri dönme işini nasıl halledittiniz??? yoksa olmadımı?? deli oldum 3 defa wizard olarak başladım ve şu windosa geri dönme sebebi yüzünden soğudum oyundan.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Mesaj tarihi:
ben hiç begenmemiştim,o grafikler nedir aman allahım..
evlerden uzak.[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL !

The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time
Mesaj tarihi:
Tarist belki grafikler orta halli olabilir ancak oyunun sonuna yaklaştım sanırım ve bu kadar keyif aldığım oyun sayısı pek fazla değil.Kesinlikle denenmesi gerek.
Odune senin windowsunun sürümü me ise sorun çıkartabilir.Çünkü o sürüm bütün oyunlarda sorun çıkartıyor.
Mesaj tarihi:
Oynadım bi süre bence çok güzel oyun ama diablodan özenti oda var tabi :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
diablo kadar olmasın iyi oyun bence. ama sacred bu oyunları dağıtabilir.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Noob Assasin
  • Yeni Oluştur...