Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hmmm yazılmayanlardan In Flames,Lacuna Coil,Him[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Şimdi yazacaktım grupları ama baktım kalın erkek sesi diyince cogu uymuyo ama yine de dene bence. Muse - HIM - Dream Theater - Anathema - Audioslave DTnin vokal ince seslidir ama orda olay enstrümental zaten. Muse metal deği alternatif rock ama tarif etmeye gerek bile duymuyorum git Absolution albümünü çek. Time Is Running Out / Hysteria gibi sarkılar kacmaz. Audioslave - Show Me How to Live. Bunu dinledikten sonra hep böyle bi şarkı aradım ama çok benzerini hiç bulamadım desem :) Anathema ve HIM'i duymuşsundur yüksek ihtimalle burada duymadıysan da dinle :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Tam metal olmsa bile Linkin park[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sayılır Linkin Park numetal Korn gibin ama Korn biraz daha metal[signature][hline]Lil'Alur for Shar
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: metboy, 18 Ağustos 2004 23:45 tarihinde demiş ki: deep purple deep purple albumleri var bende de çok az dinledim ama blues rock'n roll tarzı gibi gördüm !!! :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 in flames, opeth, amorphis, iced earth, savatage.[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 RhapsodY!!!!!!!!!!!![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 slayer! ark hacıladı lem benim diabolus im musica albumu..[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hmm desturaction,moonspell,slayer,tankard,exodus,Unleashed,Tristania,Theatre Of Tragedy,rumble millitai,kreator,amon amarth Pain Of Salvation,Kamelot,macbeth,Children of Bodom... bunlar beni kesmedi hayvani sertlikte dileyecem diosan Cannibal Corpse ve nile idealdir başlamak için extrame tarzlara. yerli grup tavsiyesi; almora,pentagram/mezarkabul,knigth errant,magick,comma,solitude.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: screamer, 19 Ağustos 2004 00:16 tarihinde demiş ki: Yabanjı --> Rasmus Gözükme gözüme. Bu mu rock? Bu mu metal? Bıraaaaaak ya.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 lütfen alexi:yapma:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Rasmusun yaptığı müzikse benim osuruğum senfonidir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Alexi heyvanlaşma ancak katılıyorum haklısın![signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hehe bu oldukça yaratıcı bir yorum:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Kalhiae, 19 Ağustos 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Alexi heyvanlaşma ancak katılıyorum haklısın! Konu rasmus olursa transform oluyorum ben.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Finlerin yapıcağı müzik bu kadar işte.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 olayın finlerle ne lakası varki?rasmus kötü bi grup die bütün finler kötü müzik yapıcak die bişey ok.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Rasmus metal yapıyosa müslüm de death çidir be.. Kalın erkek sesi istiyosan al sana alemin en kral 3 grubu CHİLDREN OF BODOM IN FLAMES DARK TRANQUİLLİTY ayrıca Blind dinliyosan Summoning'i de bi dene...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Rasmus rock değilse nedir yau? :) pop dien olmaz umarım..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 pop[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 gerçektenmi :P[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 gerçekten[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Alexi_Septimus, 19 Ağustos 2004 16:08 tarihinde demiş ki: said: Kalhiae, 19 Ağustos 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Alexi heyvanlaşma ancak katılıyorum haklısın! Konu rasmus olursa transform oluyorum ben. ewt ben direk kuzguna dönüşüyorum:)adamalr özenti ya bi kuzgun teması yapıcaz diye...[signature][hline]administrator error
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Natural_Jedi, 19 Ağustos 2004 17:42 tarihinde demiş ki: pop :)
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Giriş Led Zeppelin Deep Purple Pink Floyd Gelişme Savatage Iron Maiden Megadeth Metallica AC DC King Diamond Sonuç Slayer Sepultura Overkill Venom Obituary :)[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Öne çıkan mesajlar