fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok lan bi göresim var valla japonadlıkullanıcıyı da uyumadım gece başka zaman inş
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: 5-8 arası bahçelide olacaz pati ankaracıklar, happy hours olayı. tabii arkadaş uzay istasyonu emülasyonunu bitirebilirse o zamana kadar :) varsa gelebilecek olan haber edin. yok be helikopter uçuş simülasyonu:D
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: foto çekecem no woriiz Afişe etme ya :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 nakerebanarimasen said: DRaGoN_SLaYeR said: foto çekecem no woriiz Afişe etme ya :D meşhur olacaz olm, dur hele.
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mr_Hand said: dasaaa said: pışııııııık yedirmem! lan o değil de bu ne salak bi jesttir ya? tek gözün aşağısından tek parmakla bastırıp aşaa doğru hafifçe çekmek suretiyle eti göstererek "pışıııık" (bu ne demek lan ayrıca?!) diyo böle. nerden çıkmış acaba, nası bi ortamda ortaya çıkmış, ilk yapan ne düşünerek yapmış bunu?! pışık ne olum?! uyandı bu alın bunu susturun.
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 çok çılgın ya. şimdi bu topikte tanıştınız ve bugün buluşuyo musunuz ? =)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ayhhh ivit çok heycanlıyım. tanıştık bile denemez aslında :)
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 biri ejderha öldürücü, biri japonlu. çok tehlikeli.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bella said: hadi hayırlısı :):):) ankaradaysan sen de gel :D
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 vay be. isteyince oluyo işte azmin öyküsü
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bone nerelerde ya? adam beni 34324 kere çağırdı buluşmalara hiç fırsat olmadı bi de ben çağırayım :)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 FromTheHell said: biri ejderha öldürücü, biri japonlu. çok tehlikeli. sen de gel cehennemde yakma operasyonları bittiyse
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ankara gibi izbe şehir yüzünden böyle bozulmuş moralin,oysa istanbul'da olsan kafan bozuksa sahilde bir yürüş herşeyi çözer
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 benim de yok haftasonları eksikliğini hissedip bazı filmler izliyorum
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Goarth said: Ankara gibi izbe şehir yüzünden böyle bozulmuş moralin,oysa istanbul'da olsan kafan bozuksa sahilde bir yürüş herşeyi çözer istanbula gittim 15 gün kaldım rezalet bir şeheir :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 nakerebanarimasen said: Goarth said: Ankara gibi izbe şehir yüzünden böyle bozulmuş moralin,oysa istanbul'da olsan kafan bozuksa sahilde bir yürüş herşeyi çözer istanbula gittim 15 gün kaldım rezalet bir şeheir :D dostum yanlışlardasın bak, aman diyim :)
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 olm hem arkadaşım yok diyosun hem de %90 ı istanbul fanatiği olan forumda istanbula laf ediyosun. fistan haklıymış sdfjslfk
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fede said: olm hem arkadaşım yok diyosun hem de %90 ı istanbul fanatiği olan forumda istanbula laf ediyosun. fistan haklıymış sdfjslfk napayım yani sevmediğim bir şeyi seviyom mu diyim hatta can sıkıntısından patladım orda... fulya şişli mecidiyeköy ortakoy cevahir bebek moda boğazda çay kahve nargile tarihi mekanlar vs gezidm gördüm bi mok yok :D
cihant Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahahahaahahahah istanbulda bişey yoksa sorması ayıp ankarada ne var peki???
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 cihant said: ahahahaahahahah istanbulda bişey yoksa sorması ayıp ankarada ne var peki??? http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 cihant said: ahahahaahahahah istanbulda bişey yoksa sorması ayıp ankarada ne var peki??? ankara istanbula göre daha düzenli daha yaşanır bir yer... bir arabanın zar zor geçtiği tek şeritli yollar gece 12 de bile trafik olan köprüler yok evler dipdibe değil karşı komuşyunun evinde yaşamıyorum yolda yürüyebiliyoum... en önemlisi metrubüs gibi salak bir şey yok :D
Öne çıkan mesajlar