Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

5-8 arası bahçelide olacaz pati ankaracıklar, happy hours olayı. tabii arkadaş uzay istasyonu emülasyonunu bitirebilirse o zamana kadar :)

varsa gelebilecek olan haber edin.

yok be helikopter uçuş simülasyonu:D
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

dasaaa said:

pışııııııık yedirmem!

lan o değil de bu ne salak bi jesttir ya? tek gözün aşağısından tek parmakla bastırıp aşaa doğru hafifçe çekmek suretiyle eti göstererek "pışıııık" (bu ne demek lan ayrıca?!) diyo böle. nerden çıkmış acaba, nası bi ortamda ortaya çıkmış, ilk yapan ne düşünerek yapmış bunu?!

pışık ne olum?!

uyandı bu alın bunu susturun.
Mesaj tarihi:
nakerebanarimasen said:

Goarth said:

Ankara gibi izbe şehir yüzünden böyle bozulmuş moralin,oysa istanbul'da olsan kafan bozuksa sahilde bir yürüş herşeyi çözer

istanbula gittim 15 gün kaldım rezalet bir şeheir :D

dostum yanlışlardasın bak, aman diyim :)
Mesaj tarihi:
fede said:

olm hem arkadaşım yok diyosun hem de %90 ı istanbul fanatiği olan forumda istanbula laf ediyosun. fistan haklıymış sdfjslfk

napayım yani sevmediğim bir şeyi seviyom mu diyim hatta can sıkıntısından patladım orda... fulya şişli mecidiyeköy ortakoy cevahir bebek moda boğazda çay kahve nargile tarihi mekanlar vs gezidm gördüm bi mok yok :D
Mesaj tarihi:
cihant said:

ahahahaahahahah istanbulda bişey yoksa sorması ayıp ankarada ne var peki???

ankara istanbula göre daha düzenli daha yaşanır bir yer... bir arabanın zar zor geçtiği tek şeritli yollar gece 12 de bile trafik olan köprüler yok evler dipdibe değil karşı komuşyunun evinde yaşamıyorum yolda yürüyebiliyoum... en önemlisi metrubüs gibi salak bir şey yok :D
  • Yeni Oluştur...