vimpir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Arkadaslar windows 7 kullaniyorum bu sorun dun basladi windows update gelmis asagida tikliyorum birsey acilmiyor ayni sekilde my computer e sag tiklayip properties e tiklayincada herhangi birsey acilmiyor sizce neden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 arkada çalışan aptal bir dll yüzünden olabilir ctrl alt del yapip olmasada olur olan herşeyi kapat direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ne varsa kill ettim ama yok birde soyle birsey var eskiden run yada search kismina msconfig yada mstsc yazdigimda otomatik calisirdi bu programlar simdi ise search aciliyor ve yazdiklarim cikmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Housecall ile online bir scan yapiyorum suan sonucu bildiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar