KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 grafikler ve içerik güzel gerçi bilindiği gibi web tabanlı oyunlar genelde hep aynı. Bu oyun 28 eylülde başlamış. Bende dün kayıt oldum browser oyunlar her zaman çalışırken sıkılanlar için güzeldir :) oynarsanız belli bir yerden sonra questlere pek bakmayın, vakit ve kaynak kaybı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Soyle bir oyun yapmaktan sadece bir tasarimci kadar uzagim. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Black bible olsa oynardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kuranonlinegame olsa oynamazdınız. gavur sempatizanları !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bible Black bir hentaidir ahh benim cahil arkadasim.Once ogren anla sonra konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 mina gaipten postlar mı okuyosun edit: ayrıca bible blacktir onun adı. aah cahilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 uzun zaman oldu ızlıyelı, bu yasımda ne hatırlıcam dogru duzgun ısmını.ama olay bu espiriydi o sen anladın ya yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar