elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya tamam basic şeylerle uğraşıyorum da şu ize hastayım öğretebilirseniz çok güzel olur yani fazla zor değilse.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ya arkadaşım burda herşeyi sorarsan olmaz ki senin takıldığın yerleri sorman lazım. Git tutorial oku[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 tutoriallerde yazmıor ki.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Nerden biliyosun? Araştırdın mı? Var...[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 E laf giydirceğine adresini versene o zaman.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 http://www.bertmonroy.com/tutorials/text/30_holes.htm http://www.spoono.com/photoshop/tutorials/tutorial.php?id=40 Google'da "bullet tutorial photoshop" diye aratırsan birşeyler çıkıyor. İki tane buldum ben.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ha şöyle abi biraz yardımcı olun ya[signature][hline][b]Fear came pain, pain came suffer, suffer came game (Yodaya atıf yapalım dedik batırdık lem)[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 da abi bunlar tabelalardaki kurşun izlerini apmayı anlatıyor, neyse yine de sağol.[signature][hline][b]Fear came pain, pain came suffer, suffer came game (Yodaya atıf yapalım dedik batırdık lem)[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bende bullet time effect die arattım ama adobe premier le anlatıyo onlarda. herhalde bu movieye koymak için.[signature][hline][b]Fear came pain, pain came suffer, suffer came game (Yodaya atıf yapalım dedik batırdık lem)[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Önce kendin aramayı öğrenmen gerek. Laf giydirdiğim falan yok,burası "photoshop öğrenme bölümü" değilki. Sorun olduğu zaman yardımcı olunacaktır tabiiki ama sen buraya bana bunu öğretin,bana şunu öğretin diye ikidebi konu açarsan yanlış. Tutorial denen bişi var,google'a öğrenmek istediğin şeyin ingilizcesini yazınca tonla tutorial çıkıyor.[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sordukta suç oldu yani.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 öpüşün barışın :P[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: lord_elvyn, 18 Ağustos 2004 16:09 tarihinde demiş ki: sordukta suç oldu yani. ü valla belgesellerden izledigim kadariyla su kuslar varyaa cocuklarina(!) ucmayi oretmek icin onlari yuvadan aşağıya itiyorlarmish.. yani bu durumdan yola cıkarak konuya yaratici bi yaklasim getirirsek sana napariz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Sensible seni döverim hoca.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bundan mi bahsediyorsun lord? eger buysa birseyler denicem simdi PS de, birseyler becerirsenm geri donup anlaticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Lixad, 18 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Sensible seni döverim hoca. yokya[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 aynen bu abi kalbimi okudun.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 buna bi yanıt olursa güzel olur biz amatörlerde ustalardan birşeyler kaparız :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bence dodge ile yapılabilir o. Yanlız biraz el marifeti istiyor.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Sensible, 18 Ağustos 2004 23:14 tarihinde demiş ki: said: Lixad, 18 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Sensible seni döverim hoca. yokya catfight :PP[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Alexi_Septimus, 20 Ağustos 2004 16:18 tarihinde demiş ki: Bence dodge ile yapılabilir o. Yanlız biraz el marifeti istiyor. yok be olmaz bence. draven a sordum o da dedi onu herhalde 3d programlarıyla yapıyolar bulamadım dedi.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar