Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bir kaç çalısmam bunları Macromedia Flash Mx le yaptım.[signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Flash animasyonları dışında kalan çalışmalarını, ilgili programlar ile yaparsan daha iyi sounuçlar alırsın. Mesela gtrafik çalımalarını PaintShop Pro yada Photoshop'ta...[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Flash 5 senedir fln kullanıyorum ama anladım ki sadece Animasyon ve oyun degil bu tür çalışmalarda çok zevkli ve güzel olabiliyor yorumun için teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alıcam.[signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 vektorel calisma yapacaksan flash i bosver, freehand ile ugras, macromedia nin o da, ve freehand calismalari yapmak icin tasarlanmis hos o kadar fazla bisi yok, tabi fontlari sen kendin yapmadiysan vektorel calisma rulesdur tabi :)[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben sade calsımayı seven birsiyim, hem daha güclü, hem de daha uzun ömürlü oluyorlar. o yüzden tasarımalrını "kendimce" fazla renkli buldum. Cünkü renlerle arsı iyi olan birisi degilim, bu benim "ben" olmamdan kaynaklanıyor. aslında yukarıda söylediklerimin hic bir önemi yok ciddi birsey söyleyeceksek: 1- ilk resim :A harfinin arkasına koydugun akrep cok kullanılmıs ve artık "klişe" olmus bir kavram. Ben de heyecan veya korku yaratmak yerine, "yine mi" hissi yaratıyor. ama sizin shard in kimligi akrep ile özleşmisse tartısılır, kim neden akrep secmis onu bilmek gerekir 2- ilk resim: arka fona koydugun silik resim, tüm oyun boyunca gördüğümüz bir görüntü. Bir kişiliği olmamakla berberaber göz yorgunlugu yaratmıs bir görüntü. Her yerde öyle ya da böyle görmüş oldugun bir görüntü. Shard'in kişilik verecek bir sey kullanmalıydın, en azından farklı ve özel olmalıydı. 3-ilk resim: kırmızı ile ayzılan yazı nerdeyse okunmuyor diger acıdan font'u begendim. 1-ikinci resim: arka planı emdigi icin bence ilkine göre daha basarılı. Ama kurdugun tezatı tam amlam vermedim, yani harfler soguk yazılmıs (kar taneleri) Ama arka planda kullandıgın renkler cok sıcak. Hani eger iyi vs kötü i ifade etmek istiyorsan, bilemiyorum. daha yaratıcı olunabilirdi. Aslında ayzıları nicin öyle yaptıgnı merak ediyorum, kar ile ilgili bir concept'imi var shard'ın ? 3.resim: nerdeyse ilkinde olan cogu hatayı kapamıssın bunda. Kullandıgın font elektronik ve modern bir hava vermis. Bu da hepsi aynı eski parchment vari ortacag yazısı kullanılan diger shardlardan baskalastırmıs. Arka font'un hafif hareketli secilmesi ve ciddi görünümü elektronik yazı ile bir bütünlük saglamıs. Burada ortacagı, elektronik vermek gibi bir "tek"lik var. altaki az görünen dag, hem gökyüzü oldugunu belirginlestirmis hem de gercekcilik katmıs. Hem de hem gecmiste, hem de günümüz de aynı gökyüzüne bakıyorduk diyerek gecmisle yeniyi brilestirmis. Eskiyi yeniyle tanıtsan dahi bunalr bir bütünde olmus. Bir tek ikinci ince font'u yeniden düsünebilirsin biraz sade kalmıs. Ve istersen altta ki daga daha cok silüet ekleyebilirsin. en iyisi bu derim[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Biraz öyle ;) Macromedia Studios almıştım Freehand war içinde. Tmm onada bi bakiim :) görüşün için teşekkürler.[signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Golge-i_Khan çok güzel söylemiş zaman ayırıp böyle yazdıgın için çok teşekkür ederim henüz bu işte yeniyim sanat okulunda okuyorum pekişecegime inanıyorum zamanla dediklerinin hepsini dezeltmeye çalısacagım çok teşekkürler.[signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ne demek efenim ne demek :) her zaman[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 3. resimde Uzayı Copy / Paste yapmışsın gibi olmuş ( yani öyle de değil gibi de görünüyor aynı zaman da ) , garip bir kesimle sağ alt köşede sona ermiş 2. resim Ultima Online Client ı için bence fazla renkli ve font da uymamış Bir de genel olarak Ultima Online Client ı için bence Screen Shot yerine başka bir şey kullan , zaten 2 dk sonra kişi oyuna girip aynı şeyleri görecek , daha şöyle karizması olan ; göreni gaza getirecek bir şeyler olsa daha iyi olabilirdi başarılar[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar