Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bu şarkıyı bulamazsam ölürüm... BU arada şarkı "May" filminin castinde çalan müzik.. sözleri şöyle: the things that i ve seeeeeeeeen, dont know what they meaaaaaaan, but this that i................... (anlayamadım) (Chorus) Good to beeee, ........ (Anlayamadım) good to be walking yada ona benzer bişi diyo ama walking diil başka şeylerde dio başka bölümde..[signature][hline]Siamonun Resimleri
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Good To Be Alive mı?[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Değil..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 "things i have seen" , parçanın adı da söyleyeni hatırlayamadım , zenci bi kadın sölüyodu spooks olabilir , olmayadabilir[signature][hline].....
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 vallahi o mu? oysa eğer gözünden öptüm :) :) değilsede canın sağ olsun :)[signature][hline]Siamonun Resimleri
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Değil malesef.. Şarkı hiphop gibi bişi değil türk Rock..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Off sound clip koymak istiom da nası yapicamki...[signature][hline]Siamonun Resimleri
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya nerden bulurum bunu lütfen yardım ya[signature][hline]Siamonun Resimleri
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 up[signature][hline]Siamonun Resimleri
arar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 google a emin olduğun cümlemsileri tırnak içinde yazıp arat, "i have seen" gibi sonuna da lyrics yaz bulursun büyük ihtimal.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Öne çıkan mesajlar