nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 FIFA 11'de futbolcu yaratmak için EA Sports Creation Centre hedesine girdim ve işte Flash Player'ın son sürümü lazım dedi, ben de erteliyodum. Neyse işte otomatik olarak indirdi, yükledi ama siteyi açmaya çalışınca yine aynı şey oldu. Flashplayer web sitesine girdim son flash player yüklü sizde dedi. Browser'ı kapatıp açıp tekrar denedim ama yine olmadı. Siteden mi kaynaklanıyordur yada ben ne yapmalıyım? Resetlemem mi gerekir aleti? En dandik programda bile der kullanmaya başlamak için restart atman lazım diye, bunda hiçbir şey demedi. Eskiden de flashplayer böyle sorunlar çıkartırdı bana. Ne yapayım ey patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 http://www.adobe.com/software/flash/about/ about sayfasi sende ne var ne yok soyler yoksa update eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Başka bir browserla dene istersen, belki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Enee, chrome'la iyi anlaşmıyolar demek ki. Teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bende de firefoxta ne yaptıysam yüklememişti, explorerda yükledim sorun çözüldü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar